-14.2 C
România
24 ianuarie 2022
RAYMOND SI CONSTANTINA
Viata bate filmul

MPFM 17 SEPTEMBRIE 2015. Raymond si Constantina au facut nunta de vis intr-un palat?

MPFM 17 SEPTEMBRIE 2015. Cuplul Raymond-Constantina a fost marele castigator al sezonului 3 „Mireasa pentru fiul meu” intr-un sezon in care au avut de infruntat „nebunia frumoasa” a lui Andrei si Cristina sau simpatia de care s-au bucurat mult timp Oana si Laur.

MPFM 17 SEPTEMBRIE 2015. Marele regret al numerosilor fani ai cuplului a fost insa refuzul celor doi tineri de a face nunta in ultimul act al MPFM3. Nu a fost deloc un semn al lipsei de sentimente ci, dimpotriva, doar o etapa in care Raymond s-au cunoscut mai bine, in afara casei de la Stefanesti.

MPFM 17 SEPTEMBRIE 2015. Timpul a trecut, fostii concurenti MPFM3 sunt mai indragostiti ca niciodata si, mai mult decat atat, si-au deschis o mica afacere de familie care le ofera confortul unei vieti tihnite si fericite.

MPFM 17 SEPTEMBRIE 2015. Numerosii lor fani au avut parte de o mare surpriza in momentul in care au descoperit pe internet o fotografie in care Raymond ci Constantina apar imbracati in miri avand in spate ca decor un palat extrem de spectaculos.

Au inceput numeroase speculatii pe grupurile dedicate fenomenului MIREASA PENTRU FIUL MEU, cea mai invocata ipoteza fiind aceea ca ei s-au casatorit in urma unei nunti de vis.

Raspunsul a venit insa tot din partea unei admiratoare a cuplului care a recunoscut ca imaginea a fost creata de ea conform ipostazei in care si-ar dori ea sa ii vada pe Ray si Constantina.

Stiri pe aceeasi tema

DRAGOSTE INFINITA EPISODUL 77 REZUMAT, 5 IULIE 2017

Delia Ion

DRAGOSTE SI URA EPISODUL 35 REZUMAT, 13 APRILIE 2018

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU 21 SEPTEMBRIE 2015. Marius: Am un coleg trisor si unul cu gura sparta!

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult