CRISTIAN MPFM
Viata bate filmul

MPFM 18 SEPTEMBRIE 2015. Sustinator Cristian MPFM4: A fost votat pentru caracter, pentru suflet, pentru omenie si pentru bun simt!

MPFM 18 SEPTEMBRIE 2015. Emisiunea de joi a show-ului matrimonial „Mireasa pentru fiul meu” a fost dominata de conflictul deschis intre Robert si Eduard, pe de-o parte, si Valentin de cealalta parte.

MPFM 18 SEPTEMBRIE 2015. Cea mai des invocata acuza a primilor a fost aceea ca Valentin a venit in emisiune cu „lectiile facute” in urma unui studiu aprofundat asupra editiilor anterioare dar si in urma discutiilor cu mai multi fosti concurenti ai show-ului.

MPFM 18 SEPTEMBRIE 2015. Din punctul de vedere al lui Robert si al lui Eduard, Valentin a decis sa joace rolul victimei de vreme ce a fost auzit de mai multe ori amintind in casa MPFM5 de problemele sale familiale.

MPFM 18 SEPTEMBRIE 2015. Cautand sa explice cat mai bine situatia, in timpul emisiunii desfasurate in direct, Robert a facut imprudenta de a baga in discutie numele lui Cristian, cel mai iubit concurent al sezonului 4 „Mireasa pentru fiul meu”.

MPFM 18 SEPTEMBRIE 2015. Robert considera ca prin victimizare, Valentin vrea sa-si creeze o imagine asemanatoare cu a lui Cristian, fiind cunoscuta povestea complicata de viata a iubitului lui Elly, ramas pe drumuri inca de la varsta de 5 ani.

O mare greseala din punctul de vedere al numerosilor sustinatori ai lui Cristian MPFM4, care au sarit ca „arsi” pe retelele de socializare.

Fanii lui Cristian s-au grabit sa-i aminteasca lui Robet dar si celor care ii impartasesc ideile ca favoritul lor a avut pare de simpatia unui numar atat de mare de telespectatori doar datorita calitatilor sale si a felului sau de a fi, nicidecum a povestii sale de viata.

„Sa se inteleaga o data pt totdeauna ca OMUL asta nu a fost vota pt <<cazul social>> zis de Robert si Eduard. …Are nenumarate calitati pe care unii nu au cum sa le vada”, „Cristian a fost votat pentru caracter, pentru sufletul sau, pentru omenie si pentru bunul simt pe care l-a avut chiar si in lipsa celor <<7 ani de-acasa>>”, „Cristian, un om simplu, sensibil, generos, cu un caracter deosebit si iubitor”, au fost doar cateva dintre aprecierile celor care l-au votat saptamana de saptamana pe Cristian, mare castigator al sezonului 4 „Mireasa pentru fiul meu”.

Stiri pe aceeasi tema

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Barfele concurentilor MPFM5 au inceput sa se indrepte si spre finalistii din sezonul trecut

Delia Ion

Lavinia, concurenta MPFM 5, fotomodel la Milano. VIDEO

Cristiana Petrariu Bota

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Diana si-a impresionat prietenii virtuali cu imagini sexy

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult