4.7 C
România
20 octombrie 2020
DANUT SI CARMEN
Viata bate filmul

MPFM 2 MARTIE 2015. Fanii cred ca Danut este intaratat de staf pentru a produce un scandal in Casa

De la inceputul lunii februarie cand numarul concurentilor prezenti in Casa de la Stefanesti s-a marit considerabil, realizatorii show-ului „Mireasa pentru fiul meu” inventeaza tot felul de episoade tensionate menite sa creasca interesul asupra acestui sezon.

Mai intai, dintre pretendentii la un loc in show, au fost selectati tineri cu povesti de viata care, ca si in cazul veteranilor Cristian si Marian, ar fi trebuit sa sensibilizeze publicul: Petru, Ana, Andrada si Radu.

Apoi a recurs la o metoda de a-i revitaliza si pe fanii sezonului 3 care isi exprimasera dezinteresul pentru actuala stagiune, vazuta ca mult mai putin spectaculoasa: invitarea in emisiune a lui Gabi, cel care isi manifestase interesul pentru actuala concurenta Ana.

Pe parcursul zilei de luni, stafului i-a mai venit o idee care si-ar dori sa aiba rezultate in cresterea rivalitatii dintre vechii concurenti si cei noi dar chiar si intre vechii concurenti.

S-a stabilit ca periodic, in Casa fetelor, sa se permita accesul doar pentru trei baieti stabiliti prin votul telespectatorilor, masura care si-a aratat efectele prin vociferarile unor concurenti care se vedeau deja in pericol: Marian, Teo si, in special Danut.

Daca Cristian nu este afectat in niciun fel de aceasta masura si, cel mai probabil, nici nu va fi pana la finalul sezonului, probleme ar putea aparea in cazul lui Marian (la un moment dat al doilea clasat in topul baietilor), Danut (cu greu ar putea prinde podiumului), Teo si Nicolae, ambii fara sanse reale de a se apropia de varful clasamentului.

Radu Casanova pare in acest moment cel mai indreptatit pretendent al locului 2 in clasamentul prefereintelor baietilor in timp ce Petru ar putea veni oricand pe pozitia a treia, in cazul in care va forma un cuplu.

Marian si Danut s-au aratat deja foarte deranjati de acesta masura luata de staf, multi dintre fanii emisiunii fiind convinsi ca iubitul lui Carmen nu va ezita sa provoace un mare scandal in Casa, in cazul in care aceasta situatie se va prelungi.

Stiri pe aceeasi tema

TE VREAU LANGA MINE 21 OCTOMBRIE 2015. Soarta fostilor iubiti TONI si ALINA a fost hotarata de fanii emisiunii de pe Facebook

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 19 FEBRUARIE 2017. La final de emisiune, fostii concurenti isi iau ADIO de la MPFM. O fosta concurenta face dezvaluiri din Casa

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU 17 OCTOMBRIE 2015. Elena, MPFM4, departe de imaginea femeii fatale de anul trecut

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult