ANA MIREASA PENTRU FIUL MEU
Viata bate filmul

MPFM 2 OCTOMBRIE 2015. Ana MPFM4: Cu Petru, am cunoscut dragostea adevarata!

MPFM 2 OCTOMBRIE 2015. Ana este una dintre cele mai incantatoare prezente feminine care au trecut pragul casei de la Stefanesti, de-a lungul timpului. A intrat in show in partea a doua a sezonului cu numarul 4 si s-a facut imediat remarcata prin frumusete si naturalete.

MPFM 2 OCTOMBRIE 2015. A format un cuplu cu Petru in interiorul competitiei insa pentruo perioada foarte scurta de timp caci cei doi au fluctuat intre iubire si provocari, intre despartiri si impacari.

MPFM 2 OCTOMBRIE 2015. Ana a parut la un moent dat interesata de a-l cunoaste mai bine si pe Gabi Botez, concurent in sezoanele 3 si 4, insa opozitia furibunda a familiei Anei dar si a celei mai bune prietene au impiedicat inceperea unei relatii intre ei.

MPFM 2 OCTOMBRIE 2015. Tanara a parasit competitia si a fost urmata de Petru tocmai in ideea ca ei sa dea o sansa unei relatii in afara casei MPFM4. Diferentele de varsta si de mentalitate dintre ei au dus insa la o ruptura definitiva.

Petru i-a intrat adanc in suflet! Ana de la „Mireasa pentru fiul meu” a ramas marcata de povestea de dragoste pe care a trait-o cu fostul concurent de la reality-showul matrimonial. Cu toate astea, tanara a spus ca nu mai poate fi vorba despre o relatie intre ei.

Invitata in platoul emisiunii „Star Matinal”, Ana de la „Mireasa pentru fiul meu” a vorbit despre relatia cu Petru. Tanara a spus ca acesta a fost primul barbat pe care l-a cunoscut in viata ei, caci pana la el avusese parte numai de baietei. Cu toate astea, Ana spune ca nu mai poate fi vorba despre o relatie intre ei.

„Eu cred ca am cunoscut cu adevarat dragostea cu Petru, chiar si daca a fost pentru scurt timp. Eu, in viata mea de pana la 20 de ani, am cunoscut numai baieti. in casa „Mireasa pentru fiul meu”, am cunoscut un barbat. in competitie, eu ma inraisem. Cand am iesit din competitie, Petru a vazut cum sunt eu de fapt. Ca nu ne-am inteles noi dupa aceea, nu a fost vina niciunuia dintre noi. Nu am niciun regret in relatia cu Petru. Poate ar fi trebuit sa las mai mult de la mine, dar nu regret nimic. El e pe drumul lui, eu pe drumul meu. in prezent, sunt singura. Competitia „Mireasa pentru fiul meu” m-a maturizat, m-a invatat sa-mi apreciez mai mult familia, sa mai las si de la mine. Eu am mers la castingul pentru „Mireasa” fara ca parintii mei sa stie. Am intrat in casa certata cu ei. incet-incet, au intervenit in familie si m-au sustinut. Eu nu fusesem niciodata plecata de acasa atata timp. Eu fiind o persoana foarte timida, au crezut ca nu o sa rezist, ca nu o sa fac fata la atatia oameni. Imi place muzica, sa cant pentru mine, imi place fotografia. Acum, sunt in primul an la Facultatea de Jurnalism. Imi place televiziunea. In casa „Mireasa pentru fiul meu” am intrat chiar cu intentia de a ma casatori”, a declarat Ana la „Star Matinal”, de la Antena Stars.

Articole asemănătoare

REZULTATE EVALUARE 2016 LIVE ONLINE. Ce note s-au luat la Evaluare Nationala. EDU.RO

Bogdan

UN DESTIN LA RASCRUCE 3 SEPTEMBRIE 2015, EPISODUL 9. Macit isi declara dragostea fata de Neriman

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU 2017. Cristiana a nascut. Vezi prima fotografie cu baietelul finalistilor MPFM 4

Lucy Ionesco