7.9 C
România
26 septembrie 2021
Life

MPFM 20 IANUARIE 2014: Grigore sfatuit sa ramana alaturi de Mariana pana la finala

Mireasa pentru fiul meu a debutat, in aceasta saptamana, cu o atmosfera ceva mai putin incinsa fata de tumultul din editiile anterioare.

Dupa mult timp, Laurentiu si Marianita, au stat alaturi, in armonie, ca in zilele lor bune.

Nu au fost insa uitati de Grigore care a reclamat, in mod direct, ca apropierea acestui cuplu de Constantina si Raymond, nu are la baza decat un singur lucru: dorinta de a acapara mai multe voturi.

Nu numai Laurentiu si Marianita s-au aratat deranjati de aceste afirmatii dar si Constantina a luat opozitie puternica la declaratiile lui Grigore.

Grigore pare a fi intrat, cu voia sau fara voie, in centrul atentiei. Mai multe mesaje venite din partea telespectatorilor i-au recomandat concurentului sa nu rupa relatia cu Mariana, in ciuda sfatului primit saptamana trecuta. de la sora lui.

Cand nu sunt probleme, creaza-ti-le singur! Se pare ca pe acest dicton merg Traian si Corina. Traian si-a exprimat, mai nou, nemultumirea pentru faptul ca prietena sa da, in multe randuri, semne de imaturitate, exemplificand chiar ca reactiile acesteia, la dojenelile lui, sunt total inadecvate.

In momentele de calm, Andrei constientizeaza ca orgoliul sau peste masura si scenele facute, la momente de nervozitate, au un rol negativ asupra relatiei cu Cristina si a viitorului acesteia.

Raymond si Constantina ne-au aratat ca mai stiu sa mai si zambeasca si ca se pot simti chiar foarte bine, unul in compania celuilalt. Un moment de tensiune s-a creat atunci cand, o interventie telefonica al unui fan al emisiunii, au informat-o pe Constantina ca parintii iubitului vorbesc despre ea, pe internet, nu in cei mai laudativi termeni, ceea ce a pus-o oarecum pe ganduri pe Constantina.

Stiri pe aceeasi tema

De ce nu trebuie sa iei medicamente si sa consumi lapte, branza sau alcool

Cristiana Petrariu Bota

Noaptea Lungă a Filmelor Scurte

Teodora Badescu

O echipa chirurgicala de la Institutul Sanului a realizat prima reconstructie mamara din Romania prin tehnica pre-pectorala

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult