MPFM 21 APRILIE 2015. Fanii MPFM4 nu cred ca schimbarea de atitudine a parintilor lui Elly fata de Cristian este una sincera!
Viata bate filmul

MPFM 21 APRILIE 2015. Fanii MPFM4 nu cred ca schimbarea de atitudine a parintilor lui Elly fata de Cristian este una sincera!

Chiar daca la finalul saptamanii trecute multi telespectatori ai show-ului matrimonial „Mireasa pentru fiul meu” si-au manifestat interesul fata de cearta dintre Petru si cuplul Radu-Andrada, cu siguranta ca adevaratul pol de interes a fost vizita facuta de Cristian si Elly la casa tinerei de la Clinceni.

A fost o intalnire mult asteptata intre Cristian si tatal lui Elly care de-a lungul ultimelor luni s-a dovedi a fi total in dezacord cu relatia avuta de fiica ei in acest sezon de „Mireasa pentru fiul meu”.

Dupa ce cu o saptamana in urma doamna Andreea, mama lui Elly, facuse deja un pas in spate si ii acordase lui Cristian binecuvantarea pentru a continua relatia cu fiica ei, tatal fetei a parut ca si-a schimbat opinia despre Cristian pe care de-a lungul timpului l-a numit chiar si „zero barat”.

CITESTE SI: MIREASA PENTRU FIUL MEU. Mama lui Elly i-a dat binecuvantarea lui Cristian desi fanii MPFM4 stiu bine ca nu-l suporta

In fata camerelor de luat vederi, tatal lui Elly a declarat ca nu se mai impotriveste relatiei dintre fata sa si Cristian si ca doar timpul va demonstra daca cei doi sunt potriviti unul pentru altul.

Daca aceasta schimbare de atitudine al tatalui lui Elly ar fi fost sincera, ar fi fost cea mai placuta surpriza care ar fi putut sa li se intample nu numai celor doi concurenti MPFM4 ci si numerosilor sustinatori ai acestei relatii.

Din pacate foarte putini fani au crezut in vorbele parintilor tinerei, marea lor majoritate fiind de acord ca totul este o minciuna, o strategie urmata de cei doi pentru ca fiica lor sa nu aiba nicio problema in a pune mana pe un premiu financiar cat mai consistent: „e ciudata aceasta schimbare brusca”, „nu cred in parintii lui Elly”, ” prea repede l-au acceptat cei care isi renegau fata, e circ in toata legea”, „vine finala, se schimba nivelul de trai” au fost doar cateva dintre comentariile postate pe facebook de telespectatorii celui mai vizionat show matrimonial din Romania.

Articole asemănătoare

PUTEREA DESTINULUI 18 IUNIE 2015, EPISODUL 118 REZUMAT. Sila este disperata ca Bedirhan este de negasit

Delia Ion

BILETUL ZILEI 29 MARTIE 2016. Revine Liga 1 dar avem si numeroase partide internationale

Delia Ion

Eduard Ungureanu e castigator NEXT STAR din 14 mai 2015. VIDEO. Urmeaza finala de popularitate NEXT STAR

Lucy Ionesco