4.6 C
România
28 februarie 2021
MIREASA PENTRU FIUL MEU
Viata bate filmul

MPFM 24 IULIE 2015. Fan MPFM: Nivelul educatiei concurentilor arata nivelul scazut la care a ajuns emisiunea!

MPFM 24 IULIE 2015. Mai este o singura luna pana cand se va trage cortina peste cel de-al patrulea sezon al show-ului matrimonial „Mireasa pentru fiul meu”. Telespectatorii fideli ai acestei emisiuni l-au considerat un sezon slab, cu mult inferior fata de editiile precedente.

MPFM 24 IULIE 2015. Principalele acuze aduse pe grupurile dedicate acestui fenomen sunt adresate stafului MPFM care a selectat concurentii dar a si schimat regulile competitiei de prea multe ori intr-un sigur sezon, majoritatea deciziilor capitale nefiind unele inspirate.

MPFM 24 IULIE 2015. Este adusa discutie propulasarea in primplanul emisiunii a unor concurenti cu grave carente de comportament dar si de educatie, fanii MPFM4 punandu-si intrebari asupra felului in care acestia se vor descurca in momentul in care isi vor intemeia o familie.

CITESTE SI: MIREASA PENTRU FIUL MEU 17 IULIE 2015. Cristina MPFM3, o noua schimbare spectaculoasa de look

MPFM 24 IULIE 2015. Apropiatii fenomenului „Mireasa pentru fiul meu” reclama si lipsa unor povesti adevarate de iubire, multi dintre concurentii MPFM4 formand cupluri la indicatiile sustinatorilor sau pur si simplu din considerente strategice care tin de un parcurs cat mai lung in competitie.

MPFM 24 IULIE 2015. Este probabil si motivul pentru care Petru, un concurent care iesea din tipare prin naturaletea si sinceritatea lui, atrasese un puternic capital de simpatie, in scurt timp de la intrarea in show.

Preselectiile pentru viitorii concurenti ai sezonului 5 „Mireasa pentru fiul meu” sunt in plina desfasurare si asteptarile telespectatorilor fideli ai show-ului sunt mari dupa o editie dezamagitoare din toate punctele de vedere.

Stiri pe aceeasi tema

PUTEREA DESTINULUI EPISODUL 99, 22 MAI 2015. Esma are un accident si pierde sarcina

Delia Ion

KOSEM EPISODUL 69 REZUMAT, 15 IANUARIE 2018

Delia Ion

PUTEREA DESTINULUI. EPISODUL 62 REZUMAT, 1 APRILIE 2015. Ummu locuieste temporar la casa lui Boran

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult