MPFM 25 AUGUST 2015. Doamna Andreea refuza sa-i fie alaturi lui Elly la marea finala

Delia Ion
By Delia Ion august 25, 2015 23:12

MPFM 25 AUGUST 2015. Doamna Andreea refuza sa-i fie alaturi lui Elly la marea finala

MPFM 25 AUGUST 2015. Elly si Cristian par a se indrepta cu pasi siguri catre una dintre cele mai fericite zile ale vietii lor. Cei doi iubiti sunt mari favoriti in marea finala programata pentru sambata 29 august pe parcursul careia sunt decisi sa devina sot si sotie.

MPFM 25 AUGUST 2015. Momentele de fericire sunt puse in pericol insa de o veste foarte trista pe care Elly a primit-o pe parcursul emisiunii de marti de la mama ei, o adversara inversunata a relatiei pe care fiica ei a avut-o in show cu Cristian.

MPFM 25 AUGUST 2015. Dupa ce ii promisese lui Elly ca-i va fi alaturi in ultimul act al competitiei, Andreea, mama ei, a decis sa refuze invitatia facuta de staff-ul emisiunii pentru a participa la finala de sambata.

MPFM 25 AUGUST 2015. Mai mult decat atat, doamna Andreea a decis ca niciun membru al familiei sale sa nu participe la preconizata nunta care va avea loc intre Elly si Cristian, o noua cale de pune presiune pe fiica sa.

“Nu mai vreau sa vin la casatorie. Nu sunt de acord cu relatia lor. M-am gandit ca nu are rost sa particip la evenimentul asta. Sa se cunoasca şi afara. Nu ma razgandesc. Nu are nevoie de sprijinul meu. De cate ori i-am dat sfaturi nu a tinut cont de ele. Nu va veni nimeni din partea mea la nunta. Este un moment nefericit pentru mine. Atitudinea ei m-a facut sa nu vin la nunta”, a declarat mama lui Elly, marti, in emisiunea “Mireasa pentru fiul meu” de la Antena 1.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.