Life

MPFM 25 NOIEMBRIE: Andrei pare tot mai indragostit de Cristina

Norisori in casa emisunii Mireasa pentru fiul meu. Mariana si Grigore, cei care au format unul dintre cele mai stabile cupluri ale acestei editii, au intampinat in ultimele zile mici probleme, in general legate de anumite gesturi, nu tocmai potrivite facute de Grigore la adresa iubitei sale.

Nici Constintina si Raymond nu trec prin cele mai fericite momente. Frumoasa bruneta ar vrea ceva mai mult romantism din partea lui Ray, acuzandu-l pe acesta, voalat, ca nu-si manifesta fata de ea sentimentele pe care le-a declarat de-a lungul emisiunii.

George pare o alta „victima” a competitie. Sentimentele sale fata de Edit sunt binecunoscute, in mai multe randuri acesta declarand ca singurul motivpentru care nu paraseste emisiunea este simpatica blonda.

Pana in acest moment, Edit nu a raspuns sentimentelor lui George cu aceeasi intensitate.
Singurii care urmeaza un trend ascendent in ceea ce priveste nivelul sentimentelor sunt Andrei si Cristina.

Cei doi par mai indragostiti ca oricand si, in acest moment, multi fani ai emisiunii ii vad ca principali favoriti la castigarea emisiunii.

Sursa foto: mireasapentrufiulmeu.a1.ro

Related posts

O noua demisie la Antena 3. Carla Donciu, care s-a ocupat de zona de comunicare, a plecat la Greenpeace

Ioana Badulescu

Studentii de la UMF Carol Davila se intalnesc cu Virgil Iantu in emisiunea de cultura generala „Castiga Romania”

Ioana Badulescu

Mirela Boureanu Vaida s-a despartit in lacrimi de emisiunea Mireasa pentru Fiul Meu

Bogdan

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult