Life

MPFM 26 NOIEMBRIE: STRATEGII IN CASA

Mireasa pentru fiul meu cunoaste pe zi ce trece noi etape ale sale. Concurentii incep sa devina mic strategi in cautarea de voturi din partea telespectatotorilor, inmultindu-se numarul acuzelor de falsitate indreptate asupra anumitor concurenti.

Mai multe persoana din Casa si-au exprimat intentia de a fi eliinati insa, in spatele avorbelor, stau intentiile de a provoca simpatie in randul votantilor.

Raymon l-a acuzat pe Train ca a cautat doar faima prin prezenta la Mireasa pentru fiul meu, Corina crede ca Oana a devenit foarte apropiata de Constantina doar din interes, mai multi baieti au un un comportament indoielnif fata de cele pe care le numesc iubite insa, dupa reactii negative venite din partea telespectatorilor, isi schimba comportamentul la 360 de grade, doar pentru a da bine la public.

Sursa foto: mireasapentrufiulmeu.a1.ro

Stiri pe aceeasi tema

Miley Cyrus a sarutat-o pe Katy Perry in timpul unui concert

Bogdan

Antena 3 va difuza programul live pe internet doar in baza unui abonament lunar

Cristiana Petrariu Bota

IUBIRILE CROITORESEI, EPISODUL 14. Sira afla date importante despre activitatea nazista din Lisabona

Bogdan

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult