-1.1 C
România
22 ianuarie 2021
EMILIA MIREASA PENTRU FIUL MEU
Viata bate filmul

MPFM 29 OCTOMBRIE 2015. Emilia: Am avut probleme cu violenta in familie!

MPFM 29 OCTOMBRIE 2015. MPFM5 ofera destul de multe surprize neplacute numerosilor sai telespectatori dar si moderatoarei Mirela Boureanu Vaida. Pe parcursul emisiunii desfasurate miercuri, 28 octombrie, am fost cu totii martorii unei declaratii la care putini se asteptau.

MPFM 29 OCTOMBRIE 2015. Aflata in centrul unei discutii in care isi exprima opinia asupra baietilor din actuala stagiune dar si a celor care au „evoluat” in sezonul precedent, Emilia a fost pusa in ipostaza de a face cateva precizari neplacute despre casnicia ei esuata.

MPFM 29 OCTOMBRIE 2015. Desi instinctul initial a fost acela de a nu recunoaste in fata Mirelei Boureanu ca nu a avut parte de un tratament nepotrivit din partea fostului sot, Emilia s-a vazut nevoita sa spuna ca victima violentei in familie.

MPFM 29 OCTOMBRIE 2015. Emilia a fost casatorita iar fostul sot obisnuia sa o loveasca. Extrem de trista din acest motiv, concurenta abia a putut sa spuna o propozitie despre acest subiect delicat. „Fostul meu sot. Am avut probleme cu violenta in familie.”, au fost cuvintele Emiliei.

Stiri pe aceeasi tema

MIREASA PENTRU FIUL MEU 20 IANUARIE 2016. Mihaela, noi dovezi ale unei relatii de complezenta la MPFM5

Delia Ion

PUTEREA DESTINULUI EPISODUL 114, 12 iunie 2015. Boran decide sa o mute pe Zeliha intr-o alta locatie

Delia Ion

TRUPA MARIA, X FACTOR 2 octombrie 2015. Poveste impresionanta, voci magnifice. VIDEO

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult