MPFM 29 SEPTEMBRIE
Viata bate filmul

MPFM 29 SEPTEMBRIE 2015. Lavinia MPFM4 si-a impresionat prietenii virtuali cu un tatuaj impresionant

MPFM 29 SEPTEMBRIE 2015. Lavinia este una dintre fostele concurente ale sezonului 4 „Mireasa pentru fiul meu” care au parut ca aduc dinamismul in competitia care tindea la un moment dat lipsita de spectacolul unui astfel de show.

MPFM 29 SEPTEMBRIE 2015. A intrat in casa de la Stefanesti pe parcursul lunii februarie alaturi de Petru, Radu si Ana insa nu a rezistat in competitie foarte mult timp. I-ar fi suras sa formeze un cuplu cu Petru sau cu Danut insa cum acest lucru s-a dovedit nerealizabil, a cerut telespectatorilor eliminarea din emisiune.

MPFM 29 SEPTEMBRIE 2015. A parasit casa MPFM4 si arevenit la viata sa obisnuita. A simtit insa ca este loc de o schimbare si a ales ca aceasta sa fie realizarea unui tatuaj, insa nu unul micut cum isi fac majoritatea fetelor, ci unul de dimensiuni impresiinante.

MPFM 29 SEPTEMBRIE 2015. Lavinia si-a facut un tatuaj imens pe care l-a aratat aratat si prietenilor sai. Nu mica le-a fost surpriza apropiatilor, dar intr-un final s-au aratat nerabdatori în a vedea rezultatul. „Vreau sa vad finalul”, a scris un internaut.

Lavinia este din Baia Mare, este nascuta pe data de 30 septembrie 1989 si este fosta concurenta a celui mai iubit show matrimonial din România.

Stiri pe aceeasi tema

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 15 FEBRUARIE 2017. Florin s-a intalnit cu o fosta concurenta MPFM

Cristiana Petrariu Bota

BILETUL ZILEI 13 MAI 2017. Benfica, in fata unui nou titlu in Portugalia

Bogdan

PROGRAM SUPERMARKETURI CRACIUN 2017. Program Carrefour, Cora, Auchan si Kaufland pe 24, 25, 26 si 27 decembrie 2017

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult