MPFM 3: Andrei si Bogdan au fost aproape de a se lua la bataie

Bogdan
By Bogdan februarie 15, 2014 21:37

MPFM 3: Andrei si Bogdan au fost aproape de a se lua la bataie

Finala saptamanala de la Mireasa pentru fiul meu era programata a prezenta evenimentele petrecute in zilele precedente, avand in centru sarabatoarea de Valentine’s Day.

Totul avea insa sa fie eclipsat de conflictul izbugnit, ca din senin, intre Andrei si Bogdan, unul din concurentii intrati recent in Casa.

Dupa cateva glume mai agresive pe care ambii concurenti si le-au aruncat reciproc, totul a degenrat, in momentul in care Andrei s-a simtit umilit de cateva afirmatii ale lui Bogdan.

Coroborat cu un episod petrecut cu o seara in urma, in care Bogdan a luat in ras un episod ale carui personaje au fost doamna Iuliana si Andrei, evenimentul de vineri seara a lasat urmari.

Mai intai, Andrei l-a scuipat pe Bogdan, apoi, la scurt timp a aruncat dupa acesta cu un sapun, fiind oprit de Traian si Aurelian sa nu sara efectiv la bataie cu cel care ii devenise tinta.Dupa ceva timp, Andrei s-a mai calmat insa, evenimentul, considerat de Mirela Boureanu Vaida drept “cel mai agresiv din istoria de trei sezoane”, nu avea cum sa ramana fara urmari.

Comisia de disciplina i-a acordat un avertisment lui Andrei, pedepsindu-l cu interzicerea vizitelor, in casa fetelor, timp de o saptamana, si neparticiparea la urmatoarele doua evenimente organizate in Casa.

Culmea este ca, majoritatea concurentilor a tinut sa-l judece mai mult pe Bogdan, pentru faptul ca l-a intaratat pe Andrei si mai putin pe galatean, pentru fatele comise.

Toata scena de vineri venise la scurt timp dupa ce doua cupluri, Andre-Cristina si Raymond-Constantina, castigasera o cina, la unul dintre restaurantele din Capitala, cu ocazia Zilei Indragostitilor.

 

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.