MPFM 31 MARTIE 2015. Petru acuzat ca i-a dat sperante desarte Lauricai

Delia Ion
By Delia Ion martie 31, 2015 10:00 Updated

MPFM 31 MARTIE 2015. Petru acuzat ca i-a dat sperante desarte Lauricai

Episodul central al zilei de luni la MIREASA PENTRU FIUL MEU a fost reintrarea in casa emisiunii a lui Cristian si Radu, cei doi concurenti care alesesera sa depaseasca momentele de sensibilitate prin gestul de a sari gardul.

Materialele care prezentau apropierea subita dintre Petru si Laurica dar si marturia tanarului conform careia a amagit-o pe fosta iubita a lui Nicolae si ca doar a incercat ca prin gesturile sale sa o faca geloasa pe Ana, au cazut in plan secund insa au fost dezbatute intens pe retelele de socializare.

Nu sunt foarte multi apropiati ai acestui show care sa o indrageasca pe Laura, atat prin prisma comportamentului acesteia destul de putin spectaculos dar si pentru atitudinea avuta da lungul relatiie de „iubire” avute cu Nicolae.

CITESTE SI: MIREASA PENTRU FIUL MEU 30 MARTIE 2015. Petru a descoperit o poza cu Ana si Gabi in bagajele fostei sale iubite

Si mai putin sunt insa aceia care au apreciat strategia lui Petru, toti dezaproband faptul ca Laura a fost pusa intr-o situatie jenanta atat in fata celor din fata televizoarelor cat si a familiei sale, in conditiile in care Petru ii daduse sperante fetei prin comportamentul afisat fata de ea.

Carcotasii au afirmat chiar ca, de fapt, aceasta este adevarata fata a lui Petru care nu a reusit inca sa-si depaseasca conditia care i-a pricinuit foarte multe necazuri in trecut.

Sunt postate chiar laude la adresa Anei pentru inspiratia de a fi refuzat o relatie cu un astfel de baiat: „Ana daca e fetita isteata nu accepta un badaran langa ea”, „nici mie nu mi place Laura dar Petru a dato in bara si de data asta…”, „Ana nu va accepta langa ea un baiat fara scoala si cu un astfel de trecut”.

Nici colegii de competie nu au vazut cu ochi buni ceea ce a facut Petru. Marian, Cristiana, Ionela si Roxana au crezut si ei ca intre Petru si Laurica „ar fi putut fi ceva” si au dezaprobat categoric declaratia lui Petru conform caruia totul a fost doar un joc.

loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.