MIREASA PENTRU FIUL MEU
Viata bate filmul

MPFM 31 OCTOMBRIE 2015. Adriana a intrat in vizorul telespectatorilor MPFM5 dornici de carcoteala

MPFM 31 OCTOMBRIE 2015. Fanii show-ului matrimonial „Mireasa pentru fiul meu” si-au pastrat si in acest sezon spiritul combativ dezvoltat pe parcursul istoriei acestei emisiuni in contextul in care au avut de disecat numerosi concurenti „problematici”.

MPFM 31 OCTOMBRIE 2015. Se pare ca ultima concurenta intrata sub lupa este Adriana, una dintre cele mai apreciate prezente MPFM5 lucru demostrat si de numeroasele grupuri de sustinatori formate pe retelele de socializare.

MPFM 31 OCTOMBRIE 2015. „Adriana este pocaita” a fost zvonul care de cand a aparut pe Facebook este comentat pro si contra, cu si fara argumente. Surprinzator sau nu, majoritatea celor care si-au exprimat o opinie considera ca acesta nu este un simplu zvon ci o realitate.

MPFM 31 OCTOMBRIE 2015. Cei care cred in acest zvon dau ca exemplu comportamentul rezervat al Adrianei inca de cand a pus piciorul in casa de la Stefanesti: nu s-a aruncat imediat in bratele vreunui baiat desi i s-a facut curte inca din primele zile ale competitiei.

Multi au adus in discutie genul ei vestimentar, unul clasic si cand ar trebui sa fie relaxat (in casa fetelor printre prietenele din emisiune), retinerea in a face gesturi tandre in platou, gesturile de „fata de pension” dar si refuzul ei de a participa la jocurile pe echipe organizate in competitie.

Sunt si voci care considera ca relegia nu este deloc relevanta intr-un astfel de show, indiferent de acest aspect, Adriana avand aceleasi calitati care au impus-o intre cei mai votati concurenti ai acestui sezon.

Printre cei care nu cred ca in varianta „pocaintei” sunt si telespectatori care vad in Adriana o fata mult prea rautacioasa, barfitoare si „atotstiuitoare” fata de comportamentul standard al persoanelor care imbratiseaza acea credinta.

Stiri pe aceeasi tema

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 107 REZUMAT, 31 IANUARIE 2017. Zeynep si Fatih sunt avertizati de marele rival al lui Meryem

Delia Ion

FURTUNA PE BOSFOR EPISODUL 22 REZUMAT, 15 DECEMBRIE 2015. Imaginea lui Cihan este foarte afectata de stirea de presa conform careia avea o amanta

Delia Ion

DILA 16 IUNIE 2015, EPISODUL 33 REZUMAT. Riza si Azer scapa de inchisoare in lipsa unor declaratii incriminatoare

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult