PETRU MPFM4
Viata bate filmul

MPFM 4 SEPTEMBRIE 2015. Petru, la o noua schimbare radicala in viata

MPFM 4 SEPTEMBRIE 2015. Petru a fost concurentul cu cea mai importanta crestere de simpatie pe parcursul sezonului 4 Mireasa pentru fiul meu insa si concurentul care a adus si cea mai mare dezamagire in randul telespectatorilor MPFM4, in momentul in care a decis sa sara gardul casei de la Stefanesti pentru a-si trai povestea de dragoste cu Ana, in afara competitiei.

MPFM 4 SEPTEMBRIE 2015. Dupa numai cateva saptamani, Petru si Ana aveau insa sa de separe definitiv, motivul invocat de ambii fosti concurenti ai show-ului matrimonial fiind diferenta foarte mare de mentalitate.

MPFM 4 SEPTEMBRIE 2015. Petru o perioada Petru a continuat sa locuiasca la Bucuresti intr-o garsoniera inchiriata chiar de sustinatorii lui care l-au votat intens in emisiune. Se angajase la un restaurant din Centrul Vechi si se parea ca incet ince se va stabili definitiv in Capitala.

MPFM 4 SEPTEMBRIE 2015. Nu a fost insa asa caci Petru nu s-a acomodat cu viata agitata din Bucuresti si s-a intors la Deva. Nu pentru foarte mult timp caci, la finalul verii, Petru a plecat in Austria. El le-ar fi spus prietenilor apropiati ca vrea sa faca o schimbare radicala in viata lui si ca merge in Austria nu pentru a munci o perioada determinata de timp ci pentru a se stabili definitiv acolo.

Stiri pe aceeasi tema

MIREASA PENTRU FIUL MEU 7 MAI 2015. Petru: Ana va fi dezamagita de fuga mea din casa

Delia Ion

Liliana, cadou de la Lutu de ziua ei! Echipa Mireasa pentru Fiul Meu a primit cadoul la 03 noaptea

Cristiana Petrariu Bota

MATRIMONIALE 14 MAI 2015. Claudia Mardare, o olteanca draguta si sexy

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult