PETRU MPFM4
Viata bate filmul

MPFM 4 SEPTEMBRIE 2015. Petru, la o noua schimbare radicala in viata

MPFM 4 SEPTEMBRIE 2015. Petru a fost concurentul cu cea mai importanta crestere de simpatie pe parcursul sezonului 4 Mireasa pentru fiul meu insa si concurentul care a adus si cea mai mare dezamagire in randul telespectatorilor MPFM4, in momentul in care a decis sa sara gardul casei de la Stefanesti pentru a-si trai povestea de dragoste cu Ana, in afara competitiei.

MPFM 4 SEPTEMBRIE 2015. Dupa numai cateva saptamani, Petru si Ana aveau insa sa de separe definitiv, motivul invocat de ambii fosti concurenti ai show-ului matrimonial fiind diferenta foarte mare de mentalitate.

MPFM 4 SEPTEMBRIE 2015. Petru o perioada Petru a continuat sa locuiasca la Bucuresti intr-o garsoniera inchiriata chiar de sustinatorii lui care l-au votat intens in emisiune. Se angajase la un restaurant din Centrul Vechi si se parea ca incet ince se va stabili definitiv in Capitala.

MPFM 4 SEPTEMBRIE 2015. Nu a fost insa asa caci Petru nu s-a acomodat cu viata agitata din Bucuresti si s-a intors la Deva. Nu pentru foarte mult timp caci, la finalul verii, Petru a plecat in Austria. El le-ar fi spus prietenilor apropiati ca vrea sa faca o schimbare radicala in viata lui si ca merge in Austria nu pentru a munci o perioada determinata de timp ci pentru a se stabili definitiv acolo.

Stiri pe aceeasi tema

MPFM 21 APRILIE 2015. Fanii MPFM4 nu cred ca schimbarea de atitudine a parintilor lui Elly fata de Cristian este una sincera!

Delia Ion

EXATLON 17 APRILIE. Uluitor final pentru Razboinici, un concurent de la Faimosi va parasi Rep. Dominicana

Ioana Badulescu

BILETUL ZILEI 20 IUNIE 2017. Portugalia si Spania se intalnesc in finala grupei B a Campionatului European U21

Bogdan

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult