-5.5 C
România
5 februarie 2023
Life

MPFM 5 FEBRUARIE 2015. Florin Ciobanica a mostenit cateva mii de euro dupa o despagubire

Florin Ciobanica MPFM2 nu s-a putut lauda niciodata cu titlul de „cel mai simpatizat concurent” al show-ului „Mireasa pentru fiul meu” insa, cu siguranta, face parte din topul celor mai spectaculosi fosti locatari ai Casei de la Stefanesti.

Vestile venite de la el nu au fost intotdeauna cele mai optimiste, realitatea demostrand ca nici pana in prezent Florin nu si-a gasit jumatatea sentimentala.

Daca insa nu are noroc in dragoste, se pare ca Florin se poate lauda cu ceva mai mult succes, in plan financiar.

In afara casei, Florin a incercat sa ia viata de la zero, s-a angajat ca bucatar intr-un restaurant din Pitesti si si-a asteptat jumatatea, care nu a venit inca. Totusi, pe plan financiar, fostul concurent sustine ca a rasarit soarele, iar acum este mai bogat. „In emisiune am povestit despre despagubirea care mi se cuvine mie si familiei mele de la statul bulgar. Acum a venit. Nu pot spune ca este o suma foare mare, e doar un ajutor in ceea ce vreau sa fac si sa devin. Vorbim de cateva zeci de mii de euro care se vor imparti. Banii vor sta intr-un cont pana atunci cand voi fi sigur ca sunt pregatit sa fac ceva cu ei”, a marturisit Florin pentru tabloidul SPYNEWS.

A fost la un pas de insuratoare
In timpul show-ului TV, Florin nu si-a gasit jumatatea, insa s-a indragostit de o fana pe care a intalnit-o intr-un club select din Capitala. Maria, o fata din Caracal, stabilita in Bucuresti, a reusit sa il cucereasca pe Florin in doar cateva ore. Atunci el a cerut eliminarea, pentru a fi alaturi de iubita lui, insa relatia nu a mers, iar acum Florin isi cauta necontenit jumatatea.

Related posts

SUNT CELEBRU, SCOATE-MA DE AICI 17 FEBRUARIE 2015. Primul dus pentru vedete in jungla africana!

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU 31 MARTIE 2014. Oana este tinta tuturor atacurilor din Casa!

Bogdan

Happy Channel inlocuieste Euforia TV incepand de luni. Postul se vrea o televiziune dedicata femeilor

Bogdan

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult