5.5 C
România
20 octombrie 2020
MPFM 7 MAI 2015. Fanii MPFM4 cred ca staful va forta reintrarea lui Petru in Casa
Viata bate filmul

MPFM 7 MAI 2015. Fanii MPFM4 cred ca staful va forta reintrarea lui Petru in Casa

Petru a confirmat temerile multora dintre telespectatorii show-ului matrimonial „Mireasa pentru fiul meu” si a sarit gardul casei de la Stefanesti, pentru a doua oara intr-o singura luna desi acum relatia dintre el si Ana erau fundamental schimbata.

Pentru moment, Petru este tinut in custodie de staful MPFM, soarta acestuia urmand a se hotari in urmatoarea gala saptamanala.

Daca pentru unii totul pare simplu, Petru urmand sa plece acasa in cel mai scurt timp, pentru producatorii show-ului gestul lui Petru este unul care le da planurile peste cap.

De la intrarea lui in acest show, Petru s-a dovedit a fi cel mai guraliv dintre concurenti, un continuu izvor de materiale care a mentinut interesul crescut asupra acestui sezon MPFM.

CITESTE SI: MIREASA PENTRU FIUL MEU 7 MAI 2015. Petru: Ana va fi dezamagita de fuga mea din casa

Este si motivul pentru care fanii acestui show considera ca plecarea lui Petru din acest show nu este deloc un fapt implint in conditiile in care, in zilele urmatoare, staful va face tot posibilul sa-l faca pe concurent sa se razgandeasca.

Fanii show-ului considera ca Petru nu numai ca nu va suporta nicio sanctiune financiara ci, mai mult decat atat, va fi „premiat” pentru a reveni in competitie alaturi de ceilalti colegi: „o sa-l aduca in casa si ii propune si niste bani ca sa intre inapoi. Nu o sa mai aiba cu cine face emisiune, ceilalti sunt muti”, „pentru turci, Petru e mina de aur, nu-l scapa ei asa de usor din mana”, „Petru este favoritul stafului si acesta va face tot posibilul sa-l intoarca din drum”.

Este luata in considerare si posibilitatea ca staful sa foloseasca si intimidari la adresa lui Petru insa cert este ca soarta concurentului nu este atat de clara precum pare la prima vedere.

Stiri pe aceeasi tema

GUNES, EPISODUL 2. REZUMAT GUNES 9 AUGUST 2016. Gunes se adapteaza cu greu la noua viata

Cristiana Petrariu Bota

VREMEA DE PASTE 2018 LA MUNTE. Alternante termice in saptamana de Paste

Ioana Badulescu

Program Auchan si Mega Image de Paste 2015. Program supermarketuri de Sarbatori 10 – 15 aprilie 2015

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult