5.9 C
România
31 octombrie 2020
Viata bate filmul

MPFM 8 APRILIE 2015. Marian s-a molipsit de la Radu, in fata camerelor video din casa fetelor

Dupa ce Radu a oferit telespectaorilor Antena Play un spectacol verbal grotesc in care injuraturile si cuvinte nedemne de un show aflat non stop in atentia camerelor video, a venit randul lui Marian sa dea un „recital” nedorit.

Chiar daca expresiile folosite de Marian nu s-au ridicat la nivelul show-ului oferit de Radu, nici ele nu pot fi incadrate la capitolul „asa DA”.

Cristiana si Marian au avut de completat un chestionar in care staful le cerea sa confirme care sunt principalele lor aptitudini. Daca Cristiana a luat in serios sarcina data de staf, nu acelasi lucru se poate spune despre Marian.

CITESTE SI: MIREASA PENTRU FIUL MEU 31 MARTIE 2015. Marian: Nu mi se pare corect sa reintri in casa daca ai incalcat regulamentul!

Iubitul Cristianei si-a dat seama ca acest chestionar il „depaseste” astfel incat a tratat intrebarea partenerei lui ca atare. La capitolul aptitudini, Marian a gasit de cuviinta sa enumere trei aspecte fara nicio legatura cu adevaratele intentii ale stafului (vezi VIDEO atasat).

Cu patru luni si jumatate inainte de marea finala, concurentii apar din ce in ce mai stresati si preocupati de certurile fara un subiect bine definit, lucru reliefat perfect de comportamentul avut de concurenti, in special in afara emisiunilor desfasurate in direct.

Stiri pe aceeasi tema

MIREASA PENTRU FIUL MEU 18 MARTIE 2016. Catalin: Banii nu sunt scopul vietii! Florin: Candvei avea familie, nu vei mai vorbi asa!

Bogdan

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Radu a fost impiedicat de colegi sa sara din nou gardul casei MPFM4

Delia Ion

Lui Radu Banciu i s-a facut rau in direct la B1 TV in timp ce realiza Lumea lui Banciu

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult