MPFM. Constantina MPFM3, aceeasi frumusete rara, la aproape doi ani distanta de cand a parasit competitia

Delia Ion
By Delia Ion martie 28, 2016 23:36

MPFM. Constantina MPFM3, aceeasi frumusete rara, la aproape doi ani distanta de cand a parasit competitia

Constantina a castigat titlul de “mireasa sezonului” 3, la capatul unei competitii spectaculoase in care, alaturi de Raymond, au devansat alte cupluri cu mare priza la public: Andrei-Cristina, Grigore-Mariana si Laur-Oana.

Chiar daca Tina si Ray nu s-au casatorit in marea finala stagionala, legatura dintre ei s-a dovedit a fi una speciala caci acum, la un an si jumatate de cand au parasit casa de la Stefanesti, cei doi par a se iubi cu o si mai mare intensitate decat o faceau in competitie.

Constantina si Raymond nu au fost doar campioni in inimile fanilor ci si unii dintre cei mai aspectuosi concurenti din istoria acestui show matrimonial. Fanii emisiunii matrimoniale au apreciat intotdeauana modul in care Constantina se aranja in timpul emisiunii, iar fosta concurenta a continuat sa se ocupe de acest hobby al sau, iar din cand in cand face senzatie cu modul in care se machiaza.

Tina a ales un machiaj special, iar petru buze, a optat pentru o nuanta foarte puternica, dar care le-a fost pe plac fanilor sai, care ii apreciaza fiecare fotografie pe care o posteaza pe pagina sa de socializare.

“Tina, esti o frumusete rara la chip si la suflet”, i-au transmis prietenii virtuali logodnicei lui Raymond.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.