MIREASA PENTRU FIUL MEU
Viata bate filmul

MPFM. Cristina MPFM2, schimbari la nivel sentimental dar si in privinta loook-ului, dupa iesirea din competitie

Show-ul matrimonial „Mireasa pentru fiul meu” are deja la activ cateva foste concurente cu numele de Cristina. Cele mai indragite pare a fi Cristina Rotaru, concurenta MPFM3, actuala sotie a lui Andrei si Cristina din sezonul al doilea, o fata care i-a impresionat pe telespectatori cu zambetul ei larg si cuceritor.

Cristina MPFM2 a terminat editia la care a participat la bratul lui Cosmin insa pentru experimentatii cunoscatori ai show-ului „Mireasa pentru fiul meu” era evident ca lucrurile nu stau foarte bine intre ei si ca relatia lor nu va fi una de durata.

Asa a si fost caci la cateva luni dupa ce au parasit competitia, cuplul lor a devenit istorie. Nu a durat foarte mult timp si Cristina a inceput sa se afiseze la bratul unui alt baiat caruia i-a declarat iubire, in mai multe postari pe Facebook.

Si cum o schimbare pe plan sentimental merge foarte bine si cu schimbarile de look, Cristina apeleaza tot mai des la fel de fel de ajustari menite sa-i puna in valoare calitatile fizice.

In acest moment, ea a apelat la cateva suvite blonde care ii ofera o imagine destul de schimbata fata de culoarea satena a parului cu cre era vazuta zi de zi in casa MPFM4.

Related posts

DILA EPISODUL 42, 29 IUNIE 2015. Dila afla ca Suat si Canan au conlucrat la strangerea dovezilor impotriva lui Riza

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 24 OCTOMBRIE 2016. Ce mai fac Oana si Cosmin, fosti concurenti MPFM 5

Delia Ion

ROMANII AU TALENT 2017. LIVE ONLINE 17 februarie. Noul sezon Romanii au Talent a inceput! Preselectii 2017

Lucy Ionesco

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult