9.3 C
România
25 octombrie 2020
TRAIAN MPFM
Viata bate filmul

MPFM SEZON 3. Traian a fost acuzat de trafic de persoane

Traian si Corina MPFM3 au recunoscut in mai multe randuri ca nu mai formeaza un cuplu inca din luna septembrie a anului trecut. S-au despartit amiabil si nimic nu prevestea ca se va ajunge la momentul in care fiul doamnei Iuliana sa fie acuzat de mama Corinei de trafic de persoane.

Mama Corinei nu era de acord cu iubirea fiicei sale pentru Traian chiar din perioada cand cei doi tineri erau concurenti ai show-ului matrimonial. Sentimentele tinerilor pareau insa suficient de mari pentru a face fata atacurilor insa realitatea a demonstrat ca, la cateva luni duca ce Traians si Corina au parasit Casa de la Stefanesti, cuplul lor s-a destramat.

Conflictul dintre familia Corinei si cea a lui Traian era insa abia la inceput de vreme ce mama tinerei l-a acuzat pe Traian ca faptele fostului iubit fata de Corina apartin de sfera penalului.

Cum era de asteptat, Traian a negat in fata politiei toate acuzatiile care i s-au adus, in conditiile in care in plangerea depusa mama Corinei a afirmat ca o tine cu forta pe fata ei in Spania si ca o obliga sa se prostitueze.

Atat Traian cat si rudele sale au asigurat organele de ancheta ca la venirea ei in Spania, Corina a fost tratata foarte bine si a fost considerata chiar o membra a familiei.

Intr-un interviu acordat unui cunoscut tabloid, Traian a recunoscut ca el si Corina s-au despartit in luna septembrie a anului trecut dupa ce relatia dintre ei incepuse sa aiba probleme serioase din cauza geloziei exagerate a bacauancei.

Stiri pe aceeasi tema

MATRIMONIALE 27 MAI 2015. Ionela, o fata frumoasa si draguta foc

Delia Ion

MATRIMONIALE. Bianca Schneider, o fata delicata care a castigat simpatia tuturor!

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU 27 IUNIE 2016 – Cel mai controversat cuplu de la MPFM a divortat! Catalin si Nicolae si-au spus ADIO

Bogdan

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult