MPFM SEZON 4. Carmen este considerata responsabila pentru despartirea de Danut

Bogdan
By Bogdan ianuarie 4, 2015 14:56

MPFM SEZON 4. Carmen este considerata responsabila pentru despartirea de Danut

Unul dintre subiectele amplu dezbatute in ultima gala saptamanala a fost despartirea dintre Danut si Carmen.

Un fapt, a fost vorba de a doua separare a celor doi, de data aceasta caracterul definitiv al despartirii fiind amplificat si de un episod in care disputa verbala dintre cei doi a fost insotita si de cateva gesturi mai dure venite din partea lui Danut.

Simpatizantii acestui show au comentat pe grupuri situatia tensionata dintre Danut si Carmen si majoritatea concluziilor sunt aparent surprinzatoare.

Chiar daca imaginile surprinse de camerele video ne arata un Danut nervos care manifesta fata de Carmen un comportamnet cel putin neadecvat, apropiatii emisiunii o considera pe concurenta drept vinovata a situatiei create.

Putini o considera pe Carmen o victima a “imaturului” Danut aceast lucru datorandu-se faptului ca faptele sale din ultima vreme sunt vazute ca niste permanente provocari la adresa fostului ei iubit.

Unii catalogheaza drept “mize” comportamentul lui Carmen fata de Danut, din preajma sarbatorilor de iarna in timp ce altii cred ca dupa un inceput de sezon foarte bun care i-au atras si apelativul de “delicata”, concurenta a devenit prea aroganta incercand parca sa le dea lectii de viata colegilor de competitie si in principal lui Danut.

Fan MPFM: “CARMEN a gresit, face mutre la orice. Danut este un baiat frumos.”

Fan MPFM: “Dezamagitoare prestatie la fata asta. Parca nu imi vine sa cred, zau.”

Fan MPFM: “Ea nu a oferit nimic, doar figuri si strambaturi din nas…iar modul mizer cum l-a umilit de sarbatori ca s-a plafonat si ea e inteliJenta natiunii dar nu vorbeste decat cu “ma” si “ba”….arata ce fel de om e delikkata…”

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.