Lifestyle

MPFM SEZON 4. Cristian, imaginea tipului dupa care intoarce capul orice fata

Daca in cazul concurentelor show-ului matrimonial „Mireasa pentru fiul meu” se poate pune problema celei mai simpatizante dintre ele, topul masculin al sezonului 4 are un lider detasat: Cristian.

Desi nu se remarca prin faptul ca „are vorbele la el” sau printr-un dinamism debordant, Cristian are parte de un public extrem de numeros datorita naturaletii sale si a modului matur in care reuseste sa trateze orice problema aparuta in competitie.

Este foarte cunoscuta povestea sa complicata de viata completata chiar pe parcursul acestei emisiuni prin gasirea unuia dintre fratii sai mai mici, prin intermediul fanilor sai.

Sunt insa si aspecte mai putin cunoscute despre Cristian cel „de afara”. Putinele imagini postate cu el pe internet ne prezinta un „baiat rau” gata oricand de gesturi spontane pentru a atrage atentia domnisoarelor frumoase, o imagine diferita de postura de baiat matur si responsabil pe care o afiseaza in Casa de la Stefanesti.

CITESTE SI: MPFM SEZON 4. Cristian si Elly recidiveaza cu gesturi indecente!

Cristian de la „Mireasa pentru fiul meu” se comporta diferit inainte de a intra in competitie. Concurentul voia sa para tipul de baiat „golanas” care invarte fetele pe degete. Cristian obisnuia sa se pozeze la bustul gol si isi facea selfie-uri in oglinda, ceea ce i-ar uimi pe fanii emisiunii.

Cristian se comporta acum ca un gentleman si are grija de iubita lui Elly, de care este extrem de indragostit.

Cristian si Elly formeaza unul dintre cele mai iubite cupluri din sezonul acesta al emisiunii „Mireasa pentru fiul meu”.

Articole asemănătoare

EXATLON INTERNATIONAL ALL STARS? Romania va participa cu cei mai buni concurenti

Ioana Badulescu

MPFM 28 OCTOMBRIE: Andrei este tentat de a forma un cuplu

Bogdan

Jocuri de Putere, fara Rares Bogdan. Oreste: PSD a inhatat si Realitatea TV. Cozmin Gusa il scoate de pe post pe Rares Bogdan

Ioana Badulescu