Viata bate filmul

MPFM SEZON 4. Fanii celui mai iubit cuplu al sezonului nemultumiti de staf

Soarta celui de-al patrulea sezon al show-ului „Mireasa pentru fiul meu” parea pecetluita pana la inceputul lunii februarie: cuplul Cristian-Elly, lider detasat in topul simpatiilor telespectatorilor si cu mari sanse de a castiga marea finala, urmati la mare distanta de cuplurile Marian-Cristiana si Danut-Carmen.

Intrarea noilor concurenti in Casa a avut insa darul de a dinamiza competitia, cuplurile formate reusind sa atraga un numar considerabil de simpatizanti, intr-un timp foarte scurt.

Cum era de asteptat, fanii cuplului Cristiana-Elly nu privesc cu ochi buni noile tendinte din Casa insa eu au gasit foarte repede una dintre cauzele ascensiunii noilor competitori.

Pentru „aceste rele” simpatizantii liderilor acuza chiar staful emisiunii pentru incercarea fortata de a da un plus de interes competitiei prin favorizarea „urmaritorilor” din clasament.

Ultimul astfel de episod s-ar fi intamplat chiar pe parcursul emisiunii de miercuri cand a fost prezentata pe larg povestea de viata a lui Petru si posibila impacare a sa cu Ana.

Fan Cristian-Elly: „Producatorii emisiunii ne sfideaza pe fata. Cum se poate ca intr-un show matrimonial sa se vorbeasca 90 de minute doar despre doi concurenti?”.

Nimic anormal, in opinia altora care „inteleg” staful pentru grija permanenta de a mentine un rating ridicat: „adevarul ca voi astia care urmariti emisiune, ori sunteti orbi ori nu vreti sa vedeti ca e o emisiune pt rating….credeti ca lor le pasa de voi sau de concurenti? …e normal sa se faca ce se face ….!”.

Articole asemănătoare

Cand se dau pensiile de Craciun 2018 – Anunt facut de ministrul Muncii

Ioana Badulescu

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 4 IULIE 2016. Alexandra a inceput o noua etapa din viata ei, sustinuta de Florin

Bogdan

FURTUNA PE BOSFOR EPISODUL 8 REZUMAT, 27 OCTOMBRIE 2015. Ozan este retinut din nou de politie iar Gulseren este jefuita dupa ce a lesinat in plina strada

Delia Ion