NICOLAE MPFM4
Viata bate filmul

MPFM SEZON 4. Nicolae si Laurica, un cuplu predispus unei despartiri

Laurica este prima fata intrata in Casa in luna februarie care s-a implicat intr-un cuplu. Alesul ei a fost Nicolae ambii marturisind in fata camerelor video ca intre ei a fost atractie la prima vedere desi multi telespectatori au pus la indoiala acest lucru.

Nicolae si Laurica mai au putin si implinesc o luna de relatie insa atmosfera din interiorul relatiei lor este departe de a fi una plina de romantism, dovada find ipostazele in care au fost surprinsi cei doi concurenti in ultimele zile.

Ultimele astfel de imagini sugestive provin chiar luni seara cand Nicolae a venit in casa fetelor plin de emotie pentru intalnirea cu iubita lui insa Laurica l-a primit…dormind.

CITESTE SI: MPFM 9 MARTIE 2015. Petru solicita fanilor sa nu-i mai trimita poze cu el si Andrada

Situatie ciudata de vreme ce nici Nicolae nu a deranjat-o pe iubita lui de la odihna insa nici Laurica, obosita peste masura, nu a dat vreun semn ca ar vrea sa socializeze cu el.

Desi Nicolae nu este unul dintre concurentii foarte simpatizati din aceasta competitie, toate comentariile telespectatorilor au fost acuzatoare la adresa Lauricai: „va spun sincer, imi pare rau de baiatul asta”, „pe bune acum, este ciudata rau”, „Laurica ar trebui eliminata. Nu-i posibil sa-i faca asa ceva lui Nicolae”, „voi nu stiti ca aproximativ 80% din casa aia se cupleaza fortat?”, „uite saracu cum sta langa ea si ea se face ca doarme”.

Articole asemănătoare

BENDEAC SHOW! ROBY ROBERTO SI MALONE LA IN PUII MEI DIN 20 APRILIE 2016

Bogdan

MERYEM EPISODUL 4 REZUMAT, 11 IULIE 2018

Delia Ion

CASTIGATOR NEXT STAR 18 FEBRUARIE 2016. Concert de pian, street dance si sah in cea de-a doua editie a sezonului

Delia Ion