Life

MPFM SEZON 4. Radu este banuit ca si-ar fi insusit un lantisor care ii apartinea lui Cristian

Radu este concurentul care a reusit sa stranga cel mai numeros contingent de sustinatori, dintre toti cei opt concurent intrati in Casa de la Stefanesti, in luna februarie.

Cunoscut si sub numele de Casanova, constanteanul a avut parte de un debut favorabil si in cadrul competitiei, mai ales din partea fetelor singure, el fiind cap de lista pentru toate concurentele fara cuplu care isi doreau sa inceapa o relatie sentimentala.

Cum era de asteptat, un numar mare de fani atrage de partea cealalta si un numar considerabil de antifani, rivalitatea grupurilor de fani MPFM fiind deja proverbiala pe retelele de socializare.

Treptat, Radu a inceput sa se confrunte cu destule critici venite si din partea colegilor de competitie si in special ale concurentilor „vechi”.

Mai intai a fost evitat de „batrani” apoi de-a dreptul marginalizat, exemplul cel mai elocvent fiind scoaterea acestuia de la bugetul comun fara ca Radu sa fi fost anuntat in prealabil de aceasta miscare.

Zvonurile care umbla pe grupurile de simpatizanti ai acestui show „spun” insa ca ruptura dintre Radu, pe de-o parte, si Marian, Cristian si Danut, de cealalta parte, are si alte motive, mult mai grave.

Grupul celor trei il banuieste pe Radu de faptul ca, intr-un moment in care camerele video nu erau focalizate asupra lui, si-ar fi insusit un lantisor de aur apartinand lui Cristian.

Fara a avea o captura foto care sa demonstreze clar acest lucru, fanii aduc ca argument discutiile codate dintre baietii intrati in competitie anul trecut, mergandu-se pe principiul „nu iese fum fara foc”.

Stiri pe aceeasi tema

Gabriel Badea Paun, un roman stabilit in Franta, va interpreta rolul locotenentului Columbo in noua serie a filmului

Cristiana Petrariu Bota

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Tatal lui Raymond referindu-se la Andrei: Nu vreau sa vorbesc cu acest personaj lipsit de caracter!

Bogdan

MESAJE DE FLORII 2015. Cele mai frumoase mesaje si SMS-uri pe care sa le trimiti de Florii celor dragi

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult