Life

MPFM SEZONUL 3: Andrei si Cristina au implinit doua luni de relatie

Mireasa pentru fiul meu a inceput sa se axeze din ce in ce mai mult pe povestile de iubire ale celor cinci cupluri: Andrei-Cristina, Traian-Corina, Raymond-Constantina, Laurentiu-Marianita si Grigore-Mariana.

Dupa cumpana avuta la trecerea dintre ani, in urma careia au fost foarte aproape de a pune capat relatiei, Andrei si Cristina traverseaza o perioada ceva mai linistita.

Desi nu trece zi in care cei doi sa nu-si arunce cate un mic repros, nu au mai avut parte de certuri de amploare.

Ultima nemultumirea a galateanului, la adresa iubitei sale, este apropeierea de Robert, unul dintre concurentii cu care Andrei a avut mai multe conflicte importante.

Desi, in acest moment, intre cei doi baieti este pace, Andrei considera ca Robert ar putea sa o manipuleze pe Cristina, intr-un mod defavorabil relatiei lor de cuplu.

Andrei si Cristina au insa un motiv suficient de important de a sarbatori. Au implinit doua luni de relatie si Andrei i-a pregatit iubitei sale o surpriza romantica prin care isi reconfirma sentimentele sale, din ce in ce mai aprinse fata de Cristina.
Raymond si Constantina fac eforturi insemnate pentru a face ca relatia lor sa mearga mai departe. Apar insa dese momente in care cei doi nu sunt de acord asupra anumitor aspecte.
Cei doi au primit o scrisoare in care li se aduc mai multe critici. Dupa lecturarea epistolei, Raymond a reactionat cu furie, lucru total dezaprobat de Constantina.
Raymond a considerat ca iubita sa nu a reactionat la criticile primite, dand de inteles ca blandetea excesiva ar dauna personalitatii unui cuplu.
Cei doi au fost incurajati de persoane apropiate, Viorel, tatal lui Raymond, si Lavinia, sora Constantinei.
La grea incercare este supusa relatia dintre Laurentiu si Marianita. Enervata la culme de cateva gesturi ale partenerului sau, Marianita a incercat sa-l loveasca pe Laurentiu, gest fara precedent in aceasta editie a emisiunii Mireasa pentru fiul meu.

Mai mult decat atat, Marianita a afirmat ca este decisa sa se desparta de nepotul Mariei, certurile avute cu el in ultima vreme luand amploare.

Cuplul care parea cel mai „cuminte”, pana in prezent, a dat si el de greu. Intre Grigore si Mariana a avut loc un episod care ar putea avea urmari in viitorul apropiat.

Grigore a primit o scrisoare de la sora sa in care aceasta isi exprima nemultumirea fata de iubita sa, subliiind chiar ca fratele ei nu va avea deloc un viitor fericit impreuna cu Mariana.

Din momentul in care a aflat de scrisoare, Mariana si-a schimbat atitudinea fata de iubitul sau, sentimentele de dragoste fiind inlocuite de neincredere si frustrare.

S-a discutat intens si asupra faptului ca familia lui Grigore o vede pe Gina ca fiind cea mai potrivita pereche pentru el.

Sursa foto: mpfm.ro

Stiri pe aceeasi tema

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 7 MARTIE 2014.

Bogdan

Happy Channel inlocuieste Euforia TV incepand de luni. Postul se vrea o televiziune dedicata femeilor

Bogdan

Diana Mihalascu la Next Star – Man! I Feel Like A Woman. VIDEO

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult