Viata bate filmul

MPFM2. Florin Ciobanica: As lupta pentru tara mea chiar cu pretul vietii!

Florin Ciobanica a fost catalogat de foarte multe ori de telespectatorii fideli ai show-ului matrimonial „Mireasa pentru fiul meu” drept un „mare ciudat” care si-a demonstrat limitele atat in Casa de la Stefanesti cat si in viata de zi cu zi, multi nefiind deloc mirati ca el nu are nici in momentul de fata o relatie sentimentala stabila.

Intrat intr-un con de umbra, Florin a tras concluzia ca a venit momentul sa iasa din nou la rampa cu ocazia zvonurilor conform carora tinerii cu varste cuprinse intre 20 si 35 de ani vor fi chemati la incorporare.

Florin MPFM2 marturiseste ca nu este deloc speriat de participarea la razboi. Mai mult decat atat, se declara pregatit chiar sa fie unul dintre combatantii din prima linie chiar cu riscul de a-si sacrifica viata pentru un scop nobil.

Florin Ciobanica, unul dintre cei mai controversati concurenti din casa MPFM, a adunat de-a lungul timpului numeroase critici. Din cauza comentariilor acide si a atitudinii transante, tanarul nu a reusit sa isi intalneasca dragostea in timpul competitiei. Ceea ce putini stiu despre fostul concurent este faptul ca a absolvit o scoala militara si este caporal. Mai mult decat atat, din anul 2011, tanarul este trecut in rezerva, ceea ce inseamna ca in cazul unui razboi este obligat sa isi apere tara.

„Momentan eu sunt in rezerva, ceea ce inseamna ca in caz de razboi pot sa fiu chemat direct pe functie. scoala militara o am deja, am terminat la Politia Militara Bucuresti si am lucrat pe functie chiar in Capitala. In caz de ceva, eu voi fi chemat pentru a instrui tinerii «bibani», fiindca am deja grad militar. Nu mi-e frica de nimic, as lupta pentru tara mea, chiar cu pretul vietii. Pentru asta am fost instruit”, a declarat Florin Ciobanica pentru tabloidul SPYNEWS.

Totul a pornit in urma unei aprobarii modelului formularului medical pe care tinerii cu varste intre 20 si 35 de ani. Monitorul Oficial a publicat in urma cu ceva timp modelul certificatului medical pe care cei citati pentru incorporare sunt obligati sa il prezinte la Biroul de informare-recrutare. Legea spune ca, la declararea mobilizarii si a starii de razboi sau la instituirea starii de asediu, indeplinirea serviciului militar in calitate de militar in termen ori rezervist concentrat/mobilizat devine obligatorie pentru barbatii cu varste cuprinse intre 20 si 35 de ani.

Related posts

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 14 NOIEMBRIE 2016. Finalistii sezonului 4 MPFM s-au intors in competite

Delia Ion

HOROSCOP 3 IANUARIE 2016. Previziuni astrologice pentru ziua de duminica!

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU 2017. Constantina si Raymond s-au mutat cu chirie in Bucuresti. Au facut cununia civila?

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult