MPFM5. Lucruri nespuse in relatia dintre Florin si Alexandra?

Delia Ion
By Delia Ion martie 31, 2016 07:11

MPFM5. Lucruri nespuse in relatia dintre Florin si Alexandra?

De multe ori, telespectatorii show-ului matrimonial “Mireasa pentru fiul meu” nu observa ce este cu adevarat in inima concurentilor care lasa sa se vada in fata camerelor doar ceea ce vor ei sa se vada.

Este si exemplul Alexandrei care saptamani la rand a “jucat” rolul fetei umilite de fostul iubit si venita in competitie “pentru a se marita”. S-a apropiat foarte mult de Florin si, in scurt timp, au trecut de la simple atingeri nevinovate, la saruturi pasionale care, pentru multi, insemnau ca intre cei doi sunt sentimente profunde.

Primul care a “cedat” a fost Florin care a recunoscut ca nu este indragostit de Alexandra, ca este atras fizic de ea, ca “ii vrea binele”, dar ca vrea sa o cunoasca afara pentru a putea incepe o relatie cu adevarat serioasa.

Declaratii care le-au dat inteles multora dintre apropiatii MPFM5 ca, in momentul in care nu vor mai fi concurenti ai show-ului matrimonial, fiecare isi va vedea de viata lui.

Pusa in fata faptului implinit si sfatuita inclusiv de sora ei si de cele mai bune prietene sa-si reevaluze atitudinea fata de Florin caci sansele unei relatii cu el, in afara casei, sunt minime, Alexandra a “clacat”.

Zilele trecute, Alexandra a adus in discutie numele fostului ei iubit si nu in termeni defaimatori asa cum ne-am fi asteptat in conditiile in care a povestit de mai multe ori cat de umilita era de aceasta. Mai mult decat atat, Alexandra a tinut sa specifice ca fostul ei partener “o asteapta afara”,ca si cum nu ar explude o noua impacare cu acesta.

Ulterior, in timpul emisiunii desfasurate in direct, constientizand ca si-a dat prea mult frau liber adevaratelor ganduri si trairi, a marturisit ca a vorbit pur si simplu si, mai mult de atat, si-a amintit de sandalele pe care le-a lasat la el si pe care si-ar dori sa le recupereze.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.