MPFM6
Viata bate filmul

MPFM6. Razboi tacit intre Andrada si Mihaela, doua foste detinatoare a titlului de „mireasa saptamanii”

MPFM6. Zi spectaculoasa la MIREASA PENTRU FIUL MEU. Poate una dintre cele mai spectaculoase ale acestui sezon in conditiile in care, de-a lungul celor 4 ore de emisie, am avut parte de numeroase evenimente, reveniri spectaculoase, eliminari prin vot, lacrimi, complimente, ironii dar si suficient de multe vorbe de complezenta.

MPFM6. Si a mai fost ceva care unora dintre fanii MPFM6 li s-a parut ca a fost trecut cu vederea prea repede. Este vorba despre controversa purtata de doua concurente care de-a lungul acestui sezon au avut bucuria de a fi „mireasa saptamanii”.

MPFM6. Este vorba despre Andrada si Mihaela iar subiectul controversei a fost reintrarea in competitie a unor fosti concurenti ai show-ului matrimonial. Ieri Andrada a parut unul dintre cei mai inversunati concurenti MPFM6 impotriva revenirilor in casa a celor care, la un moment dat, au abandonat competitia „pe usa din spate”.

MPFM6. De partea Andradei au fost mai multi concurenti, nu insa si Mihaela care, pe parcursul emisiunii de marti s-a abtinut de la comentarii, insa intr-un dialog purtat cu Edith, a afirmat ca nu Andrada ar trebui sa fie cea mai deranjata de reintrarea in casa a „fugarilor”.

MPFM6. Cum era de asteptat, Andrada i-a cerut explicatii Mihaelei pentru afirmatiile sale insa logodnica lui Mihai s-a rezumat la a-i spune colegei sale de show ca, daca ar fi urmat aceeasi logica, si ea ar fi trebuit sa fie deranjata de intrarea in competitie a Andradei, in conditiile in care aceasta a mai fost si in sezonul cu numarul 4 si, in plus, nici nu a luat startul in luna septembrie 2016, asa cum au facut-o „veteranii” acestei editii.

MPFM6. Cele doua fete au purtat un dialog in contradictoriu, Andrada subliniind ca nu se poate pune semnul egalitatii intre ea si cei reintrati recent in casa, de vreme ce ea nu a abandonat in sezonul la care a luat parte, in timp ce Mihaela i-a atras atentia Andradei ca stie mai multe despre intrarea ei in competitie dar ca se abtine pentru a nu mai da loc la alte certuri inutile.

MPFM6. Caracteristic show-ului „Mireasa pentru fiul meu”, cand s-a dorit discutarea materialului facut de ele, cele doua concurente „au dat-o la pace” si au minimalizat conflictul desi este evident ca intre ele s-a creat o rivalitate care s-ar putea sa mai rabufneasca in cazul unor subiecte delicate.

Stiri pe aceeasi tema

GALA MIREASA PENTRU FIUL MEU. Marian speriat va fi eliminat din competitie fara sa mai primeasca niciun ban

Delia Ion

PATRIA MEA ESTI TU EPISODUL 31 REZUMAT, 13 NOIEMBRIE 2017

Delia Ion

Program banci de Paste 2016. Program BCR 30 Aprilie 2016 – 1, 2, 3 Mai 2016

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult