Muzeul Grigore Antipa si Young Engineers va invita la un nou program educational
Comunicate

Muzeul Grigore Antipa si Young Engineers va invita la un nou program educational

COMUNICAT DE PRESA – Muzeul National de Istorie Naturala „Grigore Antipa” impreuna cu e Young Engineers va invita sa participati la un nou program educational de succes destinat copiilor intre 7 si 11 ani, care ajuta la imbogatirea cunostintelor din teoria scolara si a deprinderilor de aptitudini legate de gandire, inventivitate si incredere in fortele proprii.

N-ar fi dragut ca micutii tai sa-ti explice cum functioneaza un lift sau o masina de spalat, sau ce este un diferential?

In fiecare marti, vineri, sambata si duminica la Muzeul „Antipa” copiii vor invata jucandu-se prin intermediul povestilor interesante, experimentelor incitante si modelelor de constructii LEGO, concepute in mod original, ilustrand lumea Stiintei, Tehnologiei, Ingineriei, Artei si Matematicii (STIAM).

Inscrierea copiilor se face prin email: info@youngengineers.ro sau la telefon 0742.102.633 in limita a 15 locuri/grupa. Participarea la prima lectie este gratuita.

Taxa participarii la cele 4 sedinte ale unui modul este 180 ron/participant, iar pentru o sedinta este de 50 ron/participant (in limita a 15 locuri disponibile) si se achita integral la Muzeu cu cel putin trei zile inainte de inceperea modulului.

Detalii: www.antipa.ro si pe pagina de Facebook a Muzeului „Antipa”: www.facebook.com/muzeulantipa

Stiri pe aceeasi tema

ONG EXPO, organizat de Clubul Francofon de Afaceri din Cluj, se va desfasura pe 24 martie la Casa Matei Corvin

Ioana Badulescu

Ionel ARSENE, presedinte PSD Neamt: PNL vrea sa provoace un conflict intre presedinte si premier

Cristiana Petrariu Bota

CAPIMED condamna Ministerul Romanilor de Pretutindeni pentru lipsa totala de interes pentru romanii din diaspora

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult