Social

Narcis Neaga, demis de la CNADNR. Catalin Homor va prelua functia in regim de interimat

Narcis Neaga a fost demis de la conducerea CNADNR, a anuntat Ministerul Transporturilor. Narcis Neaga va fi inlocuit de Catalin Homor, seful Metrorex, in regim de interimat. Intrebat ce il recomanda pe Catalin Homor, ministrul Transporturilor a explicat ca studiile de inginer constructor, dar si faptul ca este unul dintre oamenii foarte ordonati si rigurosi, care a pus bazele investitiilor externe de la Metrorex.

„Nu se poate discuta despre reprosuri, este o relatie profesionala in care am luat aceste masuri. Nu pot sa spun ca sunt multumit de activitatea companiei. Nemultumirile sunt cele pe care le stim. Sunt anumite carente pe activitatea operationala, nu erau masinile pregatite in totalitate”, a spus ministrul Transporturilor.

„Pe domnul Homor il recomanda studiile, este este inginer constructor. A plecat din pozitia de director de investitii, e unul din oamenii foarte ordonati si rigurosi, a pus bazele investitiilor externe de la Metrorex. I s-a acordat incredere si va arata tot ce poate. Eu personal am incredere in domnul Homor. Urmeaza o selectie”, a mai spus ministrul Transporturilor.

Stiri pe aceeasi tema

Notele şi absenţele elevilor ar putea fi publicate zilnic în „Catalogul Online”, gestionat de şcoli.

Teodora Badescu

COD GALBEN de ninsoare intre 26 noiembrie, ora 20:00 si 27 noiembrie, ora 14:00

Bogdan

Miza din spatele dispozitivelor de tip iQOS sau glo: accizele sunt de patru ori mai mici fata de tigarile clasice si produsele pot fi consumate oriunde

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult