Viata bate filmul

NATALIA MORARU, X FACTOR: Din Rep. Moldova, Natalia a lasat juriul X FACTOR in lacrimi

NATALIA MORARU, X FACTOR: Natalia Moraru este din Republica Moldova si a venit la X FACTOR cu o poveste de viata emotionanta, dar si cu o voce incredibila. A cantat Ave Maria sublim, iar juriul X FACTOR a privit-o in lacrimi. Delia a fost cea mai emotionata. Natalia Moraru a fost aplaudata la scena deschisa, iar momentul a avut o incarcatura emotionala deosebita. A primit trei de DA si o vom revedea in etapa urmatoare X FACTOR.

NATALIA MORARU, X FACTOR: De precizat ca Natalia Moraru a cantat pentru tatal ei, care a murit. „Esti o minune! Esti o zana! Esti ceea ce trebuie!”, a spus Delia dupa ce a ascultat-o. Natalia a cantat pentru tatal ei care a muritcu lacrimi in ochi pe scena X FACTOR. 

NATALIA MORARU, X FACTOR: „Esti ca o zana, esti exact ce ne trebuie. Emotie pura. De la mine ai da”, i-a spus Delia cu lacrimi in ochi, dupa ce a ascultat-o.

BEATRICE APOSTU, X FACTOR 2015: A cantat cu Nick de la N&D si a venit la X FACTOR

„Natalia, ai un timbru special, o infatisare ca un bibelou. Din partea mea ai un DA”, i-a spus Horia.

NATALIA MORARU, X FACTOR: „Natalia, cred ca tatal tau te-a auzit de acolo de sus. Si mi se pare firesc intotdeauna sa te gandesti la cei dragi, parintii nostri ne-au facut. Ai fost foarte retinuta, stiu ca ti-a fost rau in culise, a venit si salvarea, stiu. Ai avut momente in care te-ai despartit de noi. Erai in lumea ta. Drumul tau poate incepe la X FACTOR. AI trei de DA”, a spus Stefan Banica.

X FACTOR, 30 OCTOMBRIE 2015: Cele mai tari momente X FACTOR, la Antena 1. UPDATE

NATALIA MORARU, X FACTOR: „Natalia mi-a placut mult. Mi-a gadilat auzul”, a spus Delia dupa ce Natalia a primit trei de DA.

„De fiecare data cand cant piesa asta am impresia ca tata este in sala si ma asculta”, a spus Natalia la final.

Stiri pe aceeasi tema

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 57 REZUMAT, 27 DECEMBRIE 2016. Fatih incepe sa lucreze, Selin si Orhan il cauta pe incendiatorul navei lui Sevket

Delia Ion

DRAGOSTE INFINITA EPISODUL 17 REZUMAT, 12 APRILIE 2017

Delia Ion

ANDREI CIOBANU, X FACTOR 2015: Acest concurent a revenit la X FACTOR cu lacrimi in ochi

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult