Nationala feminina de spada a castigat medalia de bronz la Campionatul European

Delia Ion
By Delia Ion iunie 17, 2017 16:40

Nationala feminina de spada a castigat medalia de bronz la Campionatul European

Nationala feminina de spada a Romaniei a cucerit medalia de bronz la Campionatele Europene de la Tibilisi (Georgia), dupa ce a intrecut selectionata similara a Estoniei, in finala mica a competitiei, scor 45-38.

Parcursul Romaniei la la CE a fost urmatorul: Romania – Spania 45-36 (optimi de finala), Romania-Ucraina 44-40 (sferturi de finala),  Romania-Rusia 41-45 (semifinale) si Romania-Estonia 45-38 (finala pentru locul 3).

Pentru nationala Romaniei au evoluat la aceasta competitie urmatoarele sportive: Amalia Tataran (CS Dinamo), Greta Veres (CSA Steaua), Raluca Sbircia (CSU Craiova) si Adela Danciu (CSU Craiova).

 

Este a doua medalie a Romaniei la aceasta editie a Campionatului European de la Tbilisi, dupa bronzul cucerit de Bianca Pascu, in proba de sabie feminin individual, anunta site-ul oficial al Federatiei Romane de Scrima.

La sabie masculin, echipa Romaniei, in componenta Tiberiu Dolnicenu (CS Dinamo), Alin Badea (CSA Steaua), Iulian Teodosiu (CS Dinamo), George Iancu (CSA Steaua), a incheiat pe pozitia a sasea. In prima confruntare de pe tabloul de 16, Romania a invins Bulgaria, scor 45-23, apoi, in sferturi, a pierdut in fata Germaniei, cu 39-45. Pe tabloul pentru locurile 5-8, Romania a invins Georgia cu scorul de 45-40, insa apoi a fost invinsa de Ucraina, cu 45-38.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.