PSD cere demisia lui Catalin Predoiu din toate functiile politice
Politica

Negocierile pe Codul Fiscal intre partidele parlamentare vor avea loc pe 20 august

Negocierile privind Codul Fiscal intre partidele parlamentare vor avea loc in data de 20 august, a anuntat prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu, care a precizat ca discutiile vor incepe la ora 10.00, la Palatul Parlamentului.

Catalin Predoiu a mai spus ca in acest sens au avut discutii informale in pregatirea acordului politic” in acest sens.
Codul Fiscal va fi discutat in Parlament in sesiune extrordinara in perioada 24-26 august, mai intai in Senat si apoi in Camera Deputatilor, dupa ce presedintele Klaus Iohannis l-a trimis spre reexaminare.

„In urma discutiilor informale care au avut loc in pregatirea acordului politic privind reexaminarea Codului Fiscal, s-a convenit data de 20.08.2015, ora 10.00, pentru intalnirea tehnica, la sediul Parlamentului.

Discutiile tehnice vor fi urmate de discutii politice pana la inceperea sesiunii extraordinare parlamentare din 24.08.2015″ anunta Predoiu intr-un comunicat de presa.

Amintim faptul ca liberalii au propus discutii pe tema reexaminarii Codului Fiscal pentru data de 17 august, declarandu-se deschisi insa si pentru alta data, iar la o saptamana liderul UNPR Gabriel Oprea a anuntat ca propune de asemenea o intalnire in acest scop intre partidele parlamentare pentru data de 19 august.

Liderul PSD Liviu Dragnea a salutat aceste invitatii la negocieri si a propus ca discutiile sa se poarte intre specialisti, anuntand ca la acestea va participa Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici.

Stiri pe aceeasi tema

Mihai Sturzu, atac la Liviu Dragnea: Sa se suspende din PSD

Cristiana Petrariu Bota

Clotilde Armand: Persoana din inregistrari este Galca Mihai Florentin, reprezentantul in BES 1 al PPU

Ioana Badulescu

Sorin Oprescu va fi decorat de Ambasada Frantei

Corina Alexandru

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult