Politica

Nelu Tataru deschide lista candidatilor PNL pentru Camera Deputatilor, Iulian Baca primul pe lista la Senat

ALEGERI PARLAMENTARE 2020 – Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, ocupa prima pozitie pe lista candidatilor PNL Vaslui la Camera Deputatilor, iar la Senat lista este deschisa de Iulian Baca, reprezentant al organizatiei PNL Barlad si consilier personal al primarului Dumitru Boros.

Lista candidatilor PNL Vaslui pentru alegerile parlamentare a fost aprobata, duminica, in cadrul sedintei Biroului Politic Judetean. Nelu Tataru a declarat ca desemnarea candidatilor s-a facut potrivit unui algoritm care a avut in prim-plan rezultatele obtinute de fiecare organizatie la alegerile locale.

„Desemnarea candidatilor s-a facut potrivit unui algoritm simplu care a tinut de rezultatele obtinute de fiecare organizatie la alegerile locale. Ne vom mobiliza si speram sa obtinem rezultate bune la alegerile generale”, a declarat, luni, presedintele PNL Vaslui, Nelu Tataru.

La Camera Deputatilor, pozitia a doua pe lista este detinuta de Tudor Polak, secretar de stat in cadrul Ministerului Muncii si Protectiei Sociale si candidat al PNL la Primaria Vaslui, urmatorii fiind: Radu Bobarnat, reprezentant al organizatiei PNL Husi, Daniel Onofrei, de la PNL Barlad, Carmen Bularda, reprezentanta a organizatiei de femei, Andrei Nafornita, care reprezinta organizatia liberala de tineret si Catalina Popa, reprezentant al pensionarilor.

La Senat, pe locul al doilea este Mihaela Nacu, de la PNL Husi, iar pe cea de-a treia pozitie, fostul consilier judetean Gelu Veziteu, reprezentant al organizatiei municipale Vaslui a PNL.

Stiri pe aceeasi tema

Lista PNL a candidatilor la alegerile parlamentare din 11 decembrie. Gorghiu: Ne luam revansa, mai ales pe Bucuresti

Bogdan

Fost sef al SIE: Atacurile la adresa UE sunt atacuri la interesul national. Exista factori de amenintare generati de resurgenta nationalismului si extremismului

Ioana Badulescu

Remanierea Guvernului Tudose, Cutia Pandorei pentru PSD. Intre contraziceri si intalniri, s-ar putea sa vedem chipuri noi la Palatul Victoria

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult