Life

NEVERSEA 2018 se va desfasura in perioada 5 – 8 iulie. Primele 5.000 de abonamente vor fi puse in vanzare miercuri

NEVERSEA 2018 se va desfasura in perioada 5 – 8 iulie, dupa ce prima editie de anul trecut a fost un real succes. Organizatorii Neversea alături de primarul Constanței, Decebal Făgădău, au dat vestea intr-o conferință de presă organizata luni. Primele 5.000 de abonamente la Neversea 2018 vor fi puse in vanzare saptamana aceasta.

Cea de-a doua editie Neversea va dura patru zile, în perioada 5-8 iulie, şi se va desfăşura pe una dintre plajele din Constanţa. Primele 5.000 de abonamente vor fi puse în vânzare miercuri.

Primarul Constantei a prezentat o statistică potrivit careia 99% dintre persoanele chestionate au auzit de Neversea, 93% au o percepție bună, foarte bună și extrem de buna. „A fost o prima editie care a depasit asteptarile”, a spus primarul. De altfel, in cadrul conferintei a fost prezentat si aftermovieul primei editii.

Primele 5.000 de abonamente pentru festivalul Neversea 2018 se vor pune în vânzare începând de miercuri, 7 februarie, de la ora 12.00 până la ora 20.00. Preţul acestora va fi de 399 de lei plus taxe şi vor putea fi achiziţionate doar de către cei care s-au înregistrat pe site-ul evenimentului. Vor fi disponibile şi abonamente VIP la preţul de 900 de lei plus taxe. Fiecare persoană care s-a înregistrat a primit pe mail un link unic, care va fi funcţional doar începând cu data de 7 februarie, ora 12.00, prin care va putea achiziţiona maxim 4 abonamente.

Stiri pe aceeasi tema

MASTERCHEF, 8 – 9 decembrie 2014: Alexandra Andronic, Andreea Ionica, Liviu Lambrino, Patricia Iordache, Odette Mandruta, Ciprian Ogarca, Paul Siserman si Tudor Marcu au ramas in concurs

Cristiana Petrariu Bota

Ioana Tufaru a nascut prematur. Ce a declarat fiica Andei Calugareanu de pe patul de spital

Cristiana Petrariu Bota

Marioara Zavoranu va fi incinerata. Este dorinta ei, o infioara pamantul, a dezvaluit Oana Zavoranu

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult