Life

NEVERSEA 2018 se va desfasura in perioada 5 – 8 iulie. Primele 5.000 de abonamente vor fi puse in vanzare miercuri

NEVERSEA 2018 se va desfasura in perioada 5 – 8 iulie, dupa ce prima editie de anul trecut a fost un real succes. Organizatorii Neversea alături de primarul Constanței, Decebal Făgădău, au dat vestea intr-o conferință de presă organizata luni. Primele 5.000 de abonamente la Neversea 2018 vor fi puse in vanzare saptamana aceasta.

Cea de-a doua editie Neversea va dura patru zile, în perioada 5-8 iulie, şi se va desfăşura pe una dintre plajele din Constanţa. Primele 5.000 de abonamente vor fi puse în vânzare miercuri.

Primarul Constantei a prezentat o statistică potrivit careia 99% dintre persoanele chestionate au auzit de Neversea, 93% au o percepție bună, foarte bună și extrem de buna. „A fost o prima editie care a depasit asteptarile”, a spus primarul. De altfel, in cadrul conferintei a fost prezentat si aftermovieul primei editii.

Primele 5.000 de abonamente pentru festivalul Neversea 2018 se vor pune în vânzare începând de miercuri, 7 februarie, de la ora 12.00 până la ora 20.00. Preţul acestora va fi de 399 de lei plus taxe şi vor putea fi achiziţionate doar de către cei care s-au înregistrat pe site-ul evenimentului. Vor fi disponibile şi abonamente VIP la preţul de 900 de lei plus taxe. Fiecare persoană care s-a înregistrat a primit pe mail un link unic, care va fi funcţional doar începând cu data de 7 februarie, ora 12.00, prin care va putea achiziţiona maxim 4 abonamente.

Stiri pe aceeasi tema

Andreea de la Mireasa pentru Fiul Meu, a izbucnit in lacrimi cand si-a revazut bunicii si tatal. Citeste cea mai impresionanta poveste din istoria MPFM!

Delia Ion

Cu ochii pe Istanbul, pana pe 10 martie. Expozitie de fotografie semnata de Romeo Catalin Calugaru

Cristiana Petrariu Bota

Messi a devenit tata din nou. Antonella Rocuzzo a nascut un baietel

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult