23.3 C
România
27 septembrie 2021
NEXT STAR, 10 NOIEMBRIE 2016. Castigatorul ultimei editii Next Star, un copil extrem de talentat. VIDEO
Viata bate filmul

NEXT STAR, 10 NOIEMBRIE 2016. Castigatorul ultimei editii Next Star, un copil extrem de talentat. VIDEO

NEXT STAR, 10 NOIEMBRIE 2016. Ultima editie a emisiunii Next Star aduce copii extrem de talentati in fata juriului format din Dorin Popa, Alina Eremia, Pepe si CRBL. Inainte de miezul noptii vom afla cine va fi castigatorul editiei Next Star din 10 noiembrie. Teatru de păpuși și teatru de umbre, balet rusesc și muzică bună joi, 10 noiembrie, de la ora 20.30, într-o nouă ediție a show-ului “Next Star”, prezentat de Dan Negru, la Antena 1.

NEXT STAR, 10 NOIEMBRIE 2016. Trupa „The Rolling Stones” vine la „Next Star”, alături de o fetiță-păpușar. Cine e micuța care ne va readuce savoarea copilăriei

O nouă gală în care opt noi concurenți vor încerca să-i convingă pe jurații Alina Eremia, Pepe, CRBL și Dorian Popa că merită steluțele verzi și cele mai mari note care să-i trimită în marea finală a celui de-al șaptelea sezon. Joi, 10 noiembrie, de la ora 20.30, la “Next Star”, vine cea mai tânără artistă de teatru de păpuși. Se numește Amina Tănase, are patru ani și este nepoata regretatului actor Florin Tănase. Amina va urca pe scena show-ului prezentat de Dan Negru alături de bunica și părinții ei, cu toții actori păpușari profesioniști.

NEXT STAR, EDITIA TRECUTA. VIDEO. Castigatoarea ultimei editii este Daria Zamfir. Juriul, emotionat de acest copil!

Pentru momentul pe care-l va susține alături de Amina, familia Tănase îi va aduce la “Next Star” pe membrii legendarei trupe The Rolling Stones care, sub forma unor păpuși realizate de tatăl fetiței, vor cânta piesa “Satisfaction”. “Și abia așteptăm să vă facem și pe voi păpuși”, le spune mama Aminei celor patru jurați.

Cum se va descurca micuța concurentă alături de familia ei pe scena show-ului și cum vor aprecia Pepe, Alina Eremia, Dorian Popa și CRBL momentul ei artistic, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi, 10 noiembrie, de la ora 20.30, într-o nouă ediție “Next Star” prezentată de Dan Negru.

NEXT STAR, 10 NOIEMBRIE 2016. Teatru de păpuși și teatru de umbre, balet rusesc și muzică bună, joi, la “Next Star”

Teatru de păpuși și teatru de umbre, balet rusesc și muzică bună joi, 10 noiembrie, de la ora 20.30, într-o nouă ediție a show-ului “Next Star”, prezentat de Dan Negru, la Antena 1.

O nouă gală în care opt noi concurenți vor încerca să-i convingă pe jurații Alina Eremia, Pepe, CRBL și Dorian Popa că merită steluțele verzi și cele mai mari note care să-i trimită în marea finală a celui de-al șaptelea sezon.

Așadar, joi seara, la “Next Star”, vine cea mai tânără artistă de teatru de păpuși. Se numește Amina, are patru ani și este nepoata regretatului actor Florin Tănase. Amina va urca pe scena show-ului prezentat de Dan Negru alături de bunica și părinții ei, toți trei actori păpușari profesioniști. Amina și familia sa îi vor aduce la “Next Star” pe membrii legendarei trupe The Rolling Stones care, sub forma unor păpuși realizate de tatăl fetiței, vor cânta piesa “Satisfaction”.

În aceeași ediție, telespectatorii vor descoperi un băiat cu o voce specială și o poveste de viață impresionantă. Se numește Ștefan, vine din satul Siret, județul Suceava și studiază muzica. La doar 11 luni, Ștefan a fost preluat dintr-un centru de plasament și crescut de doamna pe care o consideră mama sa. “Ești diferit în peisaj și ăsta e un lucru bun din punctul meu de vedere”, îi spune Alina Eremia, de la masa juriului. La ce se referă aceasta și cum vor comenta ceilalți jurați prestația concurentului, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi seara.

Tot joi vin pe scena show-ului destinat copiilor talentați Daria (11 ani), din București, care va prezenta în fața juraților un dans rusesc și Ioana și David, doi copii din Capitală care vor realiza un interesant moment de lumini și umbre.

Cum vor aprecia jurații prestația celor trei copii și care sunt ceilalți concurenți ai serii, telespectatorii Antenei 1 vor afla joi, 10 noiembrie, de la ora 20.30, într-o nouă ediție a emisiunii “Next Star”, prezentată de Dan Negru.

Stiri pe aceeasi tema

MIREASA PENTRU FIUL MEU 2 DECEMBRIE 2015. Noi acuze aduse lui Valentin de unul dintre cei mai mari contestatari ai sai

Delia Ion

LEGEA PAMANTULUI 20 MAI 2015, EPISODUL 34 REZUMAT. Emin Ali o tine in continuare prizoniera pe Dyiar

Delia Ion

GALA BRAVO AI STIL 17 FEBRUARIE 2018. LIVE. Gala fara concurente eliminate insa cu o mare surpriza venita din partea lui Catalin Botezatu

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult