NEXT STAR 13 OCTOMBRIE 2016. Castigatorul editiei, un copil cu un talent unic. VIDEO
Viata bate filmul

NEXT STAR 13 OCTOMBRIE 2016. Trupa X Style Kids, castigatoare la ultima editie Next Star. VIDEO

NEXT STAR 13 OCTOMBRIE 2016. In editia de joi, 13 octombrie, a emisiunii NEXT STAR, am vazut momente inedite cu cei mai talentati copii ai Romaniei. In emisiunea Next Star de joi, 13 octombrie, am vazut copii care au cantat in fanfară, copii barmani, dar si copii dansatori. Dansul a invins in ultima editie, trupa „Trupa X Style Kids” fiind desemnata castigatoarea „Next Star” cu patru note de 10.  Vedeti mai jos video cu castigatorul editiei. 

NEXT STAR 13 OCTOMBRIE 2016 – CASTIGATOR NEXT STAR. Zece puşti au castigat ultima editie NEXT STAR, dupa ce l-au dat pe spate pe CRBL! Trupa X Style Kids a facut show total pe scena „Next Star”. Dansatorii de la X Style Kids, din Arad, care anul acesta au reprezentat cu brio România la Campionatul Mondial de Hip Hop de la Las Vegas, au venit la „Next Star” pentru a arăta şi românilor ce pot. Si au fost cei mai buni.

NEXT STAR 13 OCTOMBRIE 2016 – CASTIGATOR NEXT STAR. Dansul a învins joi seară! Trupa „Trupa X Style Kids” a fost desemnată câştigătoarea acestei ediţii de „Next Star” cu patru note de 10. Au impresionat în SUA cu mişcările lor, iar joi seară i-au dat pe spate pe juraţii de la „Next Star”. Trupa „X Style Kids” din Arad merge mai departe în finala Next Star.

NEXT STAR 13 OCTOMBRIE 2016 – CASTIGATOR NEXT STAR. Au făcut show exploziv iar asta i-a transformat în preferaţii juriului, care în unanimitate i-au declarat câștigătorii ediției din această seară. Impresionat de prestația lor, CRBL îi invită să fie alături de el, pe 21 noiembrie, la Sala Palatului, la ultima apariție pe scenă a trupei Simplu. „În primul rând, felicitări coregrafului. În al doilea rând, voi aţi foarte buni, aşa că veţi dansa alături de mine la Sala Palatului”.

Pepe: „Am văzut un moment wow. Coregrafia foarte bună, sincron, studiu mult. Mi-a plăcut”.
Dorian: „Mi-a plăcut foarte mult. Aţi dansat cu energie, cu suflet, un super sincron”.
Şi Alina a fost impresionată de micuţii dansatori aşa că le-a dat şi ea steluţa verde.

Dacă ți-a plăcut, votează și tu concurentul printr-un SMS la 1272 (cost 0.6 Euro tva inclus) cu textul „X-STYLE”, ca să ajungă în finala de popularitate. Câștigătorul va fi anunțat la „Neatza cu Răzvan și Dani”.

[ot-video type=”youtube” url=”https://www.youtube.com/watch?v=OzhpGq9lab0″]

NEXT STAR 13 OCTOMBRIE 2016. Joi, 13 octombrie, de la ora 20.30, într-o nouă ediție a show-ului NEXT STAR, vedem cei mai talentati copii ai Romaniei. Astazi, vedem cum Pepe părăsește fotoliul de jurat și îi ia locul de prezentator lui Dan Negru. Cine sunt concurenții serii și, bineînțeles, care dintre ei se va califica în marea finală a sezonului, telespectatorii Antenei 1 vor afla joi, 13 octombrie, de la ora 20.30, într-o nouă ediție a emisiunii “Next Star”, prezentată de Dan Negru.

NEXT STAR 13 OCTOMBRIE 2016 – CASTIGATOR NEXT STAR. “Doamnelor și domnilor, copiii românilor!”, spune Pepe, în timp ce intră pe scenă gesticulând larg, în stilul lui Negru. “Îl cunosc atât de bine pe Dan Negru, după atât de multe filmări împreună, că nimeni nu va face diferența. Deja se știe că mă pot transforma în oricine”, spune Pepe. Cum va aprecia publicul această schimbare și ce s-a întâmplat cu Dan Negru, telespectatorii Antenei 1 vor afla joi, 13 octombrie, de la or 20.30, într-o nouă ediție a talent show-ului pentru copii “Next Star”.

NEXT STAR 13 OCTOMBRIE 2016. În ediția în care Pepe încearcă pentru câteva minute rolul de prezentator al lui Dan Negru la „ Next Star” vin copii care cântă în fanfară, copii barmani și copii dansatori

În ediția de joi, 13 octombrie, de la ora 20.30, a show-ului “Next Star”, când Pepe părăsește fotoliul de jurat și îi ia pentru câteva minute locul de prezentator lui Dan Negru vin copii talentați la muzică și dans, dar și în mânuirea unor păpuși speciale, copii care cântă într-o fanfară, dar și care știu să pregătească cocktailuri nonalcoolice într-un mod spectaculos.

NEXT STAR. Cine este castigatorul Next Star din editia trecuta

În emisiunea prezentată de Dan Negru, unul dintre copiii talentați care vin în acestă ediție la „Next Star” este Ecaterina, din Chișinău, care va prezenta un număr special cu… păpuși. “Este un moment artistic învățat de la mama, care l-a prezentat, la rândul ei, anul trecut, la „iUmor””, spune aceasta. Cum vor aprecia jurații Alina Eremia, Pepe, Dorian Popa și CRBL momentul pregătit de Ecaterina telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi seara.

NEXT STAR 13 OCTOMBRIE 2016 – CASTIGATOR NEXT STAR. În aceeași ediție, vin copiii din Fanfara Rotaria, din Vaslui, care vor face o demonstrație alături de colegii lor suflători mai mari, dar și dansatorii de la X Style Kids, din Arad, care anul acesta au reprezentat cu brio România la Campionatul Mondial de Hip Hop de la Las Vegas. Impresionat de prestația lor, CRBL le va face invitația să fie alături de el, pe 21 noiembrie, la Sala Palatului, la ultima apariție pe scenă a trupei Simplu, Cum au primit cei zece dansatori invitația lui CRBL, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi seara.

NEXT STAR 13 OCTOMBRIE 2016 – CASTIGATOR NEXT STAR. La “Next Star”, în aceeași ediție, vor veni și “The Barman’s”, o trupă formată din două fete și un băiat care, în ritm de dans, vor pregăti cocktailuri nonalcoolice pe care le vor oferi celor patru jurați. Demonstrația lor îl va ridica de la masa juriului pe CRBL, care va încerca la rândul său să mânuiască asemenea barmanilor recipientele folosite de aceștia la prepararea băuturilor. Dacă va reuși, rămâne de văzut.

Cine sunt ceilalți concurenți ai serii și, bineînțeles, care dintre ei se va califica în marea finală a sezonului, telespectatorii Antenei 1 vor afla joi, 13 octombrie, de la ora 20.30, într-o nouă ediție a emisiunii “Next Star”, prezentată de Dan Negru.

Stiri pe aceeasi tema

BILETUL ZILEI 9 MARTIE 2017. Liga Europa a ajuns in fata optimilor de finala

Bogdan

FAMILIA CINCI, ROMANII AU TALENT 2016. SHOW DIVIN CU COPII SI PARINTI

Delia Ion

PROGRAM ZIUA COPILULUI, 1 IUNIE 2015, IN BUCURESTI. Program evenimente pentru copii

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult