NEXT STAR, 14 mai 2015. Castigatorul NEXT STAR, cel de-al zecelea concurent care intra in Marea Finala

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota mai 14, 2015 14:40
Warning: A non-numeric value encountered in /home3/hotweek/public_html/wp-content/themes/allegro-theme/functions/other.php on line 93

NEXT STAR, 14 mai 2015. Castigatorul NEXT STAR, cel de-al zecelea concurent care intra in Marea Finala

NEXT STAR 14 MAI 2015. O noua editie NEXT STAR are loc joi, 14 mai, la Antena 1. Vom avea parte de surprize din partea prezentatorului Dan Negru, dar si din partea juriului format din Lora, Pepe, Connect-R, Vasile Muraru si Maria Carneci. Totodata, castigatorul NEXT STAR din 14 mai va fi cel de-al zecelea concurent care merge in marea finala NEXT STAR din iunie. HotWeek va updata principalele momente ale emisiunii si castigatorul Next Star, la final.

UPDATE CASTIGATOR NEXT STAR: Eduard Ungureanu este câștigătorul ediției a 9-a din sezonul 5 Next Star și merge direct în marea finală, de care ne mai despart doar două săptămâni.

Se pare că Michael Jackson i-a purtat noroc, iar juriul a decis că el este cel care se înscrie în lupta pentru marele trofeu. 

Vezi aici inregistrarea Video cu melodia interpretata de Eduard Ungureanu pe scena NEXT STAR din 14 mai 2015

NEXT STAR 14 MAI 2015. Joi, la “Next Star”, o ediţie plină de surprize! Dan Negru devine cameraman, iar jurații au o criză de râs

Ultima ediție dinaintea finalei de popularitate a show-ului “Next Star” va aduce joi, 14 mai, de la ora 20.30, în fața telespectatorilor și a juriului, șapte noi concurenți talentați la muzică, dans și actorie. Ediția îl va desemna pe cel de-al zecelea concurent care va intra în Marea finală a celui de-al cincilea sezon.

NEXT STAR 14 MAI 2015. Viviana, o fetiță de 12 ani, din Vaslui, care cântă muzică populară, o va cunoaște pe cea căreia îi poartă numele. Mama ei a văzut-o cu mulți ani în urmă, în emisiunea lui Dan Negru, “Academia vedetelor”, a plăcut-o și a hotărât ca numele ei, Viviana, să fie purtat și de fiica sa. Cele două Viviana se întâlnesc pentru prima oară joi, la “Next Star”.

NEXT STAR 14 MAI 2015. În aceeași emisiune, prezentatorul Dan Negru se transformă în… cameraman. Care este momentul pe care a dorit el să-l filmeze, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi seara.

NEXT STAR 14 MAI 2015. Joi, de la 20:30, show de zile mari! Pepe, Connect-R, Lora, Maria Cârneci și Vasile Muraru trag în piept heliu și cântă “Noi suntem români”

Cu ajutorul lui Dan Negru, Eliza, o fetiță de 10 ani, din Pitești, pasionată de teatru, îi provoacă joi, 14 mai, de la ora 20.30, pe jurații de la “Next Star” la un experiment amuzant.

NEXT STAR 14 MAI 2015. Lora, Pepe, Connect-R, Maria Cârneci și Vasile Muraru sunt invitați pe scenă, unde vor trebui să tragă în piept câte o gură de heliu, din câteva baloane multicolore, și să cânte… “Noi suntem români”. Cu această ocazie, Dan Negru le găsește celor cinci și un nume: Trupa Heliu. “Hai să cântăm pe voci”, propune Connect-R.

Cum va suna cunoscutul cântec în interpretarea trupei Heliu și care dintre jurați va trișa, telespectatorii Antenei 1 vor afla joi, 14 mai, de la ora 20.30, numai la “Next Star”.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.