NEXT STAR, 15 martie 2015: Iulia Balaj, o fetita cu mult talent din satul Sauca

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota martie 15, 2015 21:46

NEXT STAR, 15 martie 2015: Iulia Balaj, o fetita cu mult talent din satul Sauca

NEXT STAR: Iulia Balaj, 9 ani, din satul Sauca, judetul Satu-Mare, a dovedit ca are calitati impecabile, chiar daca din cauza emotiilor a falsat in cateva puncte ale piesei.  In ciuda emotiilor din glas, Iulia Balaj a reusit sa impresioneze juriul si publicul NEXT STAR. Lora i-a dat si cateva sfaturi de care sa tina seama pe viitor.

“Mama, mama, mama! Satul se numeste Sauca! Credeati ca acolo in Sauca locuieste Iulia? Wohooo!!!”, a spus Dan Negru dupa ce micuta Iulia Balaj si-a interpretat piesa.

Alex Beznea este castigatorul NEXT STAR din 15 martie 2015

HotWeek.ro iti recomanda si: Sofia si Maria Lupu din Isaccea au facut senzatie la NEXT STAR 2015

NEXT STAR:”Esti extraordinar de talentata, ti-am simtit emotiile. Sunt sigura ca acasa iti iese mult mai bine. Nu doar vocea este instrumentul tau, tot corpul este instrumentul tau. Este varsta perfecta la care sa inceapa sa memoreze sfaturi. Daca iti vei folosi corpul, vei avea de o suta de ori mai multa forta. Sa fii curajoasa fara frica de a gresi”, a spus Lora.

NEXT STAR: “Este melodia pe care eu si sotia mea am facut vaslul mirilor. Eu sunt pretentios, e o piesa foarte grea. Dar a fost bine”, a spus si Connect-R.

NEXT STAR, 15 martie 2015: Seara copiilor WAW a readus pe scena castigatorii NEXT STAR

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.