NEXT STAR, 15 MARTIE 2015: Urmeaza un sezon incendiar. Castigatorii NEXT STAR, reuniti in platou

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota martie 9, 2015 15:19

NEXT STAR, 15 MARTIE 2015: Urmeaza un sezon incendiar. Castigatorii NEXT STAR, reuniti in platou

NEXT STAR, 15 MARTIE 2015: Cel mai indragit spectacol al copiilor revine pe micul ecran. Talent-show-ul NEXT STAR incepe duminica, 15 martie, la postul Antena 1, Dan Negru fiind din nou amfitrionul celor mai talentati copii din Romania si nu numai. Este al cincilea sezon al emisiunii NEXT STAR, iar producatorii promit momente spectaculoase si valoroase cu micutii romanilor. In prima editie, la NEXT STAR vor fi prezenti toti cei patru castigatori ai emisiunii concurs.

NEXT STAR, 15 MARTIE 2015: In prima editie a celui mai popular show de talente din Romania, „Next Star”, se vor reuni, pentru prima data, toti cei patru castigatori ai emisiunii. Asadar, vor urca pe scena, pentru un moment special, Omar, Vanessa, Isabela si Rose Mary.

NEXT STAR, 15 MARTIE 2015: Sapte copii talentati ai Romaniei vor veni pe 15 martie, in fata juriului format, si de aceasta data, din Lora, Pepe, Connect-R, Maria Carneci si Vasile Muraru, pentru a-si demonstra talentele artistice. Dintre acestia se va alege un singur finalist.

Citeste si: Prezentatoarea celui mai popular show al momentului surpinde!

NEXT STAR, 15 MARTIE 2015: Realizatorii emisiunii au pregatit nenumărate surprize pentru concurentii primei editii. Una dintre ele este aparitia lui nea Marin si a elevilor sai de la dansuri pe scena de la Next Star, pentru a juca alaturi de o concurenta care va interpreta muzica populara. Si atat de tare s-a zguduit scena cu cei 20 de dansatori, ca aceasta a avut nevoie de reparatii imediate pentru ca show-ul sa poata continua.

NEXT STAR, 15 MARTIE 2015: De surprize vor avea parte si membrii juriului. Pepe este unul dintre cei care “si-o fura” inca din prima editie. Ce a patit Pepe, telespectatorii Antenei 1 vor afla pe 15 martie, la Antena 1, in prima editie a celui de-al cincilea sezon al show-ului “Next Star”.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.