8.5 C
România
25 septembrie 2021
Viata bate filmul

NEXT STAR, 15 SEPTEMBRIE 2016. LIVE ONLINE. Concurenti talentati in noul sezon NEXT STAR

NEXT STAR, 15 SEPTEMBRIE 2016. Noul sezon NEXT STAR incepe joi, 15 septembrie 2016. Vedem concurenti talentati, care vor aduce pe scena emotie, pasiune si talent, foarte mult talent. Juriul NEXT STAR este format si in aceasta editie din Alina Eremia, Dorian Popa, Pepe si Connect-R. Amfitrionul show-ului NEXT STAR este, desigur, Dan Negru, indragitul prezentator al trustului Intact. Dar sa vedem ce momente deosebite vedem in editia NEXT STAR de joi, 15 septembrie.

NEXT STAR, 15 SEPTEMBRIE 2016. Indragita emisiune de talente Next Star revine la Antena 1, din 15 septembrie, cu cel de-al saptelea sezon! Joi, 15 septembrie, vedem demonstrații de kickboxing si speed stacks, în premiera noului sezon. Tot joi vedem cum o fetiță cu autism vine să cânte, în premieră, la “Next Star”.

NEXT STAR, 15 SEPTEMBRIE 2016. Joi, 15 septembrie, de la ora 20.30, “Next Star” revine la Antena 1, cu cel de-al șaptelea sezon, din care nu vor lipsi performanța, talentul, emoția și buna dispoziție.

Un nou sezon prezentat de Dan Negru, care va aduce în fața publicului și a celor patru jurați – Pepe, Alina Eremia, Dorian Popa și CRBL – copii cu talente excepționale în cele mai surprinzătoare domenii. Cel mai bun dintre ei va fi premiat în Marea Finală cu Trofeul “Next Star”, în valoare de 20.000 de euro.

VEZI AICI CINE A CASTIGAT ULTIMA EDITIE NEXT STAR

NEXT STAR, 15 SEPTEMBRIE 2016. “Am găsit talente nebănuite la copii, ceea ce ne-a bucurat enorm! Cu siguranță, în cel de-al șaptelea sezon “Next Star” copiii nu vor înceta să ne surprindă! Și mă refer aici chiar și la copii de patru – cinci ani! Juriul e în mare formă, dar hotărât să fie mai pretențios decât în primavară și să analizeze prestațiile copiilor în cele mai mici detalii. Publicul are în continuare un cuvânt greu de spus, pentru că, în fiecare ediție, își poate trimite preferatul în Finala de Popularitate! De Negru, nu mai zic… are câțiva ași în mânecă, atât pentru copii, cât și pentru jurați. Începe o toamnă în care “Next Star” va aduce oamenilor de toate vârstele performanță, talent, simpatie, emoție și distracție!”, spune Dana Mladin, producătorul show-ului.

NEXT STAR, 15 SEPTEMBRIE 2016. “Îmi plac formatele tv longevive, de-a lungul anilor am prezentat show-uri tv cu viață lungă. “Next Star” e un exemplu. Frumusețea e că cei care s-au lansat, copii fiind acum câțiva ani, au devenit deja adolescenți. “Next Star” e un promo la anii care vor veni”, adaugă prezentatorul show-ului, Dan Negru.

Cine sunt primii concurenți în competiția dedicată celor mai talentați copii ai României, telespectatorii Antenei 1 vor descoperi joi, 15 septembrie, de la ora 20.30, în premiera celui de-al șaptelea sezon “Next Star”.

CE VEDEM LA NEXT STAR, PRIMA EDITIE

Prima ediție a celui de-al șaptelea sezon al show-ului “Next Star” de joi, 15 septembrie, ora 20.30, aduce în fața telespectatorilor Antenei 1 și a juraților Alina Eremia, Pepe, CRBL și Dorian Popa, opt concurenți cu talente excepționale care intră în competiție pentru trofeul “Next Star”, în valoare de 20.000 de euro. Demonstrații de kickboxing, speed stacks, dans și muzică sunt ingredientele unei gale care se anunță spectaculoasă și emoționantă.

“Am găsit talente nebănuite la copii, ceea ce ne-a bucurat enorm! Cu siguranță, în cel de-al șaptelea sezon “Next Star” copiii nu vor înceta să ne surprindă! Și mă refer aici chiar și la copii de patru – cinci ani! Juriul e în mare formă, dar hotărât să fie mai pretențios decât în primavară și să analizeze prestațiile copiilor în cele mai mici detalii.

Publicul are în continuare un cuvânt greu de spus, pentru că, în fiecare ediție, își poate trimite preferatul în Finala de Popularitate! De Negru, nu mai zic… are câțiva ași în mânecă, atât pentru copii, cât și pentru jurați. Începe o toamnă în care “Next Star” va aduce oamenilor de toate vârstele performanță, talent, simpatie, emoție și distracție!”, spune Dana Mladin, producătorul show-ului.

Prima gală a emisiunii “Next Star” prezentată, ca de obicei, de Dan Negru, îl va aduce în fața publicului pe Nick Angelo, un băiețel de cinci ani care face kickboxing de performanță. Pe scena de la “Next Star”, transformată pentru el într-un ring, puștiul îi va uimi pe jurați și pe invitatul special Cătălin Moroșanu cu o demonstrație spectaculoasă. De asemenea, pentru prima dată, la “Next Star”, vine o fetiță care suferă de autism. Ana-Maria (14 ani) va cânta, acompaniindu-se la clape, impresionându-i pe jurați cu performanța ei. În aceeași ediție vine Efe, un puști de 10 ani, ca să le arate tuturor cât este el de talentat la speed stacks, un sport care necesită rapiditate și foarte multă îndemânare în mânuirea unor pahare speciale.

Începând din acest sezon, fiecare jurat va avea dreptul să trimită direct în marea finală câte un concurent care l-a uimit cu talentul extraordinar de care dispune.

Astfel, Pepe, Alina, Dorian și CRBL vor avea pe masă câte un trofeu Golden Star pe care îl vor putea folosi o singură dată în acest sezon, oferindu-l acelui participant care îi va impresiona în mod deosebit. De asemenea, telespectatorii își vor putea vota preferații și trimite în finala de popularitate cu un sms la numărul 1272.

Stiri pe aceeasi tema

MIREASA PENTRU FIUL MEU 20 IULIE 2015. Cristi este marele castigator al masinii pusa in joc de staf

Delia Ion

HOROSCOP 18 IULIE 2016. Previziuni astrale pentru ziua de luni!

Delia Ion

PROGRAM PASTE 2016 MEGA IMAGE. PROGRAM SUPERMARKETURI 2, 3 MAI 2016

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult