NEXT STAR 16 FEBRUARIE 2017. LIVE. Castigatorul primei editii Next Star din 2017 este...
Viata bate filmul

NEXT STAR 16 FEBRUARIE 2017. LIVE. Castigatorul primei editii Next Star din 2017 este Riana Harsulescu

NEXT STAR 16 FEBRUARIE 2017. LIVE. Talent-show-ul Next Star a revenit la Antena 1. Al 8-lea sezon Next Star a debutat joi, 16 februarie, la Antena 1, de la ora 20.30, iar juratii CRBL, Pepe, Alina Eremia si Dorian Popa au dat startul la batalia pentru trofeul Next Star. In prima editie a noului sezon Next Star am vazut copii extrem de talentati, care au facut show si au incercat fiecare in parte sa devina castigatorul primei editii Next Star din 2017. 

NEXT STAR 16 FEBRUARIE 2017. LIVE. Riana Hârșulescu a câștigat prima ediție a celui de-al optulea sezon „Next Star”! Mentorul ei, Dorian Popa, este fericit că a ajuns în marea finală.

Noul sezon a debutat în mare forță cu mulți copii extrem de talentați, dar parcă Riana a fost cea mai bună dintre toți. Nu uita! „Next Star” vine în fiecare joi, de la ora 20:30, la Antena 1!

NEXT STAR 16 FEBRUARIE 2017. LIVE. Vor fi dispute tensionate in debutul noului sezon Next Star din 2017, pentru ca membrii juriului devin rivali, fiecare cu concurentii lui. Diseara vom vedea momente de exceptie, cu micuti extrem de talentati, dar si experimente chimice cu “Profesorul trasnit”. Pregatiti-va de o lupta apriga la Next Star!

NEXT STAR 16 FEBRUARIE 2017. LIVE. Jurații devin rivali, la “Next Star”, în cel de-al optulea sezon. O dată cu noile reguli ale sezonului care începe joi, 16 februarie, de la ora 20.30, la Antena 1, prin care fiecare jurat va fi, în fiecare ediție, mentor pentru câte doi concurenți, “lupta” devine mai aprigă ca niciodată atât pe scena show-ului, cât și… la masa juriului.

Și asta pentru că fiecare dintre cei patru jurați va încerca să-și convingă colegii, dar și publicul că “ucenicul” său este cel mai bun, că merită să meargă mai departe și, de ce nu, că poate fi cel de-al optulea “Next Star”.

El este concurentul castigator al sezonului 7 Next Star

NEXT STAR 16 FEBRUARIE 2017. LIVE. Astfel, la masa juriului, replicile pe care și le vor da Pepe, Alina Eremia, Dorian Popa și CRBL vor fi mai acide decât de obicei. Iar doi dintre ei, Pepe și CRBL, par să fi devenit adversari serioși încă de la prima ediție.

“Oricum, CRBL și-o ia de la mine rău!”, “Aveți boală pe mine pentru că sunt cel mai vechi membru din juriu”, “Pepe mă provoacă”, “Îi plătesc lui CRBL pentru ce mi-a făcut” ori “Pepe și CRBL, aveți o dragoste pe care o împărtășiți” sunt replici care se vor auzi începând de joia aceasta, la masa juraților. Important de precizat este însă faptul că nici un concurent nu va avea de suferit în urma disputei verbale dintre mentorii-jurați.

Cum vor evolua disputele la masa juriului, telespectatorii Antenei 1 vor vedea începând de joi, 16 februarie, de la ora 20.30, o dată cu premiera noului sezon “Next Star”, prezentat de Dan Negru.

NEXT STAR 16 FEBRUARIE 2017. LIVE. Hocus Pocus Preparatus! Scena de la „Next Star” devine un laborator, iar jurații – asistenții “Profesorului trăsnit”

Experimente chimice în platoul “Next Star”, cu “Profesorul trăsnit”, joi, 16 februarie, de la ora 20.30, în prima ediție a celui de-al optulea sezon al show-ului prezentat de Dan Negru.

“Profesorul trăsnit” care vine la “Next Star” se numește Erik și este un puști de zece ani care își dorește să devină om de știință și să găsească leac cancerului. Erik vine cu laboratorul după el și îi va invita pe rând pe cei patru jurați să-i fie asistenți la experimentele pe care le-a pregătit. Din nefericire, unul dintre experimente, în urma căruia Erik a arătat cum se produce ceața artificială, se lasă și cu o accidentare ușoară. Dorian Popa alunecă și face rapid cunoștință cu podeaua scenei. “Mi-a dat ceață!”, spune el, cu umor, ridicându-se rapid de jos.

La ce alte experimente asistă jurații și ce cadouri primesc ei din partea lui Erik, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi, 16 februarie, de la ora 20.30, în prima ediție a noului sezon “Next Star”, prezentat de Dan Negru.

Stiri pe aceeasi tema

BAHAR VIATA FURATA EPISODUL 29 REZUMAT, 11 FEBRUARIE 2016. Ates ii intinde o cursa lui Efsun si accepta sa se logodeasca cu ea

Delia Ion

Rafa Nadal s-a calificat in finala turneului de tenis de la Doha

Delia Ion

BRAVO AI STIL 28 FEBRUARIE 2018. Silvia este din nou provocata in atelier de jurati, dupa ce ieri a refuzat sa poarte o rochie super-despicata

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult