13.1 C
România
18 septembrie 2021
NEXT STAR, 27 OCTOMBRIE 2016. Castigatorul Next Star, o surpriza de la jurati! VIDEO
Viata bate filmul

NEXT STAR, 27 OCTOMBRIE 2016. Castigatorul Next Star este dansatoarea Ana Maria! VIDEO

NEXT STAR, 27 OCTOMBRIE 2016. LIVE. Editie de colectie joi, 27 noiembrie 2016, a show-ului Next Star! Ana Maria, o dansatoare de exceptie, a castigat ultima editie a emisiunii Next Star, toti juratii fiind cuceriti de talentul fetei. Aseara au fost momente speciale cu copii talentati, am vazut tir cu arcul, pictură din ciocolată și pâine prăjită, dans contemporan și muzică bună. 

NEXT STAR, 27 OCTOMBRIE 2016. UPDATE ORA 23.00: Ana Maria a câștigat cea de-a șaptea ediție „Next Star” cu un dans fascinant! Toți au fost hipnotizați de mișcările fetei!

Cea de-a șaptea ediție a noului sezon „Next Star” a fost câștigată de Ana Maria Bitică, o dansatoare fascinant de talentată! Mișcările sale pline de energie au fermecat nu doar juriul, ci și juriul! Preț de câteva minute, Ana Maria a făcut un show excepțional și asta i-a adus victoria în această ediție „Next Star”!

VEZI AICI VIDEO CU CASTIGATOAREA ACESTEI EDITII NEXT STAR

NEXT STAR, 27 OCTOMBRIE 2016. UPDATE ORA 22.40: In ultima editie am vazut si cum Narcisa, o fetita de doar cinci anișori, a facut show pe scena Next Star. Narcisa vine din Suceava și i-a uimit pe toți, atât juriul, cât și telespectatorii, cu o melodie populară! Ea a fost votata sa mearga in finala de popularitate.

Dorian Popa a fost cucerit instant de Narcisa! Faptul că tatăl suferă de o tumoră care l-a lăsat în cârje nu o doboară, ci o face chiar mai puternică! Își dorește să poate să-l ajute pe tati să se facă bine.

VEZI AICI VIDEO CU NARCISA, GHEMUL DE ENEGIE AL SERII

NEXT STAR, 27 OCTOMBRIE 2016. UPDATE ORA 22.27: Un alt concurent de pe scena Next Star a aratat ca rupe vioara, deși nu știe notele muzicale! Mihai a făcut un show de zile mari pe scena „Next Star”!

Mihai Ştefan are 14 ani, vine de la Moara Vlăsiei şi a învăţat să cânte la vioară, dar fără să cunoască notele muzicale! Cântă de la 9 ani, căci muzica este o adevărată tradiție în familia lui Mihai. Nu i-a plăcut orga, căci pentru el, „vioara e totul”. Și a demonstrat din plin că este extrem de talentat!

STIRE INITIALA – NEXT STAR, 27 OCTOMBRIE 2016. LIVE. Cea de-a șaptea ediție a emisiunii “Next Star” aduce joi, 27 octombrie, de la ora 20.30, în fața juraților Alina Eremia, Pepe, CRBL și Dorian Popa și a telespectatorilor Antenei 1 opt noi copii talentați care vor cânta cu vocea și la vioară, vor dansa spectaculos, vor trage cu arcul și vor “picta” un “tablou” nemaivăzut, din felii de pâine prăjită și cremă de ciocolată.

Astfel, joi seara, în emisiunea prezentată de Dan Negru vine Valentin, un copil de 11 ani, din Turnu Măgurele, campion național la tir cu arcul. Valentin va trage în platou, de la 12 metri, în cinci ținte, reprezentând un dragon, un șarpe, un vultur cu două capete, un cyborg și o femeie-vampir. El va fi însoțit de antrenorul său, care va povesti cum a reușit să-l scoată pe puști din casă, din fața computerului, și să-i pună arcul în mână.

NEXT STAR, 27 OCTOMBRIE 2016. LIVE. În aceeași ediție, vine Ana Maria (10 ani), din București, al cărei vis este să devină prim-balerină la celebrul Teatru Balșoi din Moscova. Ana Maria a pregătit un extraordinar număr de dans contemporan și speră să-i uimească pe cei patru jurați cu momentul său. Dacă va reuși asta, telespectatorii vor vedea joi seara.

Și tot atunci, Anastasia (11 ani), din București, îi va surprinde pe jurați cu un număr inedit. Ea va picta cu ajutorul unui cuțit un tablou din… felii de pâine prăjită și cremă de ciocolată, spre marea bucurie a Alinei, o mare iubitoare a acestui delicios desert. “Ciocolata este viața mea, de când eram mică”, mărturisește Alina, de la masa juriului.

Ce reprezintă tabloul pe care Anastasia va reuși să-l realizeze cu doar câteva felii de pâine și un borcan cu ciocolată, dar și cine sunt ceilalți copii care vor urca pe scenă, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi, 27 octombrie, de la ora 20.30, într-o nouă ediție a emisiunii “Next Star” prezentată de Dan Negru.

NEXT STAR, 27 OCTOMBRIE 2016. LIVE. Alina Eremia, impresionată de o fetiță care realizează un tablou din pâine prăjită și ciocolată: „Este foarte ingenios”

Joi, 27 octombrie, de la ora 20.30, la “Next Star”, cei patru jurați – Alina Eremia, Pepe, Dorian Popa și CRBL – vor avea parte de un moment inedit. Anastasia, o fetiță de 11 ani, elevă la liceul “N. Tonitza” din Capitală vine la “Next Star” să picteze un tablou special, pe care-l va realiza cu ajutorul unui cuțit din… felii de pâine prăjite și un borcan de ciocolată.

Iar acest lucru o va încânta foarte mult pe Alina Eremia, o mare iubitoare a acestui delicios desert.

„Ciocolata e viața mea, de când eram mică. Mi se pare foarte ingenios ce ai putut face cu un borcan de ciocolată și câteva felii de pâine prăjită”, îi va spune Alina după ce, împreună cu CRBL, Pepe și Dorian Popa, urcă pe scenă să admire tabloul Anastasiei.

Ce anume reprezintă această pictură neobișnuită realizată de Anastasia, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi, 27 octombrie, de la ora 20.30, într-o nouă ediție a emisiunii “Next Star”, prezentate de Dan Negru.

Stiri pe aceeasi tema

MIREASA PENTRU FIUL MEU 2016. O mai stii pe Nicoleta, concurenta in MPFM 5? S-a schimbat radical! FOTO

Delia Ion

IN PUII MEI, 23 MARTIE 2016. BENDEAC SOCHEAZA! Andrei Versace A MURIT intr-un accident!

Cristiana Petrariu Bota

PROGRAM RUSALII 2016. Program Banci de Rusalii – Luni 20 iunie 2016. Program BCR, BRD, Raiffeisen

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult