NEXT STAR, 3 NOIEMBRIE 2016. LIVE VIDEO. Castigatorul ultimei editii. Juriul, emotionat de acest copil!
Viata bate filmul

NEXT STAR, 3 NOIEMBRIE 2016. VIDEO. Castigatoarea ultimei editii este Daria Zamfir. Juriul, emotionat de acest copil!

NEXT STAR, 3 NOIEMBRIE 2016. LIVE VIDEO. O noua editie a emisiunii concurs pentru copii NEXT STAR a adus pe scena momente emotionante. Castigatorul editiei Next Star din 3 noiembrie este Daria Zamfir, o fetita e numai 10 anisori care a prezentat un numar e actorie si pantonima. Micuta i-a cucerit pe membrii juriului cu talentul ei si a primit cele mai mari note. Daria merge in finala Next Star, vedeti video mai jos.

NEXT STAR, 3 NOIEMBRIE 2016. UPDATE. A fost o seara speciala la Next Star. „Fetița-clovn” Daria Zamfir a câștigat cea de-a opta ediție „Next Star” cu un număr fascinant de pantomimă, magie și actorie! Scena a devenit o arenă de circ! Concurenta a primit note foarte mari din partea juriului şi se merge în finală!

La numai zece anișori, a luat numai note mari din partea juraților Alina Eremia, Dorian Popa, CRBL și Pepe. A arătat întregii țări cât este ea de talentată. Și are talent cât încape! Iar costumația, machiajul și prezența scenică au fost la superlativ!

Fetița-clovn a cucerit juriul și telespectatoriii cu un moment care accombinat pantomima cu actoria și elementele de circ. I-a uimit pe toți cu mișcările, buna dispoziție și capacitatea de a anima atmosfera! Preț de câteva minute, Daria a făcut un show excepțional și asta i-a adus victoria în această ediție „Next Star”!

[ot-video type=”youtube” url=”https://www.youtube.com/watch?v=W8H2aAKKUq0″]

Momentul in care Daria Zamfir a fost eclarata castigatoarea acestei editii Next Star.

[ot-video type=”youtube” url=”https://www.youtube.com/watch?v=dfaNibUroLU”]

NEXT STAR, 3 NOIEMBRIE 2016. LIVE. O fetiță-clovn și o fetiță-burlan vin cu două numere speciale, pe scena de la “Next Star” de joi. Si Gelu Voicu vine la „Next Star” pentru un un copil care cântă la șapte instrumente, iar momentul va fi unul deosebit de emotionant. Si Dorian va urca pe scena, dar cine sunt concurenții ediției și din ce motiv pe scena de la “Next Star” va avea loc un bombardament cu zeci de jucării din pluș, telespectatorii Antenei 1 vor afla joi, 3 noiembrie, de la ora 20.30, într-o nouă ediție a show-ului prezentat de Dan Negru.

Street dance, gimnastică ritmică, muzică pop și populară, dar și un număr artistic care combină pantomima cu actoria și elementele de circ, joi, 3 noiembrie, de la ora 20.30, într-o nouă ediție “Next Star” prezentată de Dan Negru, la Antena 1.

NEXT STAR, 3 NOIEMBRIE 2016. O fetiță-clovn și o fetiță-burlan vin joia aceasta la “Next Star”, cu două numere special pregătite pentru acest show. Prima se numește Daria, are 10 ani și a pregătit un moment care combină pantomima cu actoria și elementele de circ. Cea de-a doua vine de la Chișinău, are 13 ani, se numește Tatiana și va încerca să-i uimească pe cei patru jurați, Alina Eremia, Dorian Popa, CRBL și Pepe, cu un dans inedit, îmbrăcată fiind într-un costum asemănător unui burlan.

NARCISA UNGUREANU, NEXT STAR 2016. A ajuns in finala de popularitate cu cel mai energic moment al serii! VIDEO

În aceeași ediție, Tudor (13 ani) vine din nordul țării, din județul Suceava, să le arate tuturor cât de bine știe să cânte la șapte instrumente de suflat. Printre acestea, fluierul, ocarina, cimpoiul și saxofonul. Pentru că este un mare admirator al interpretului de muzică populară Gelu Voicu și pentru că visul său este să cânte o melodie în duet cu acesta, echipa “Next Star” i-a pregătit tânărului concurent o mare surpriză: i-l aduce alături, pe scenă, pe cunoscutul artist. Cum va reacționa Tudor când îl va vedea lângă el pe Gelu Voicu, telespectatorii vor vedea în seara de 3 noiembrie, la Antena 1.

NEXT STAR, 3 NOIEMBRIE 2016. De asemenea, joi seara, Dorian Popa va părăsi pentru câteva minute scaunul de jurat ca să cânte alături de Mianda, o concurentă de doar șase ani, piesa “Bună, ce mai zici?”. Alături de ei, pe scena show-ului prezentat de Dan Negru se va afla și Ruby, interpreta care a lansat acest hit împreună cu Dorian Popa.

Cine sunt ceilalți concurenți ai ediției și din ce motiv pe scena de la “Next Star” va avea loc un bombardament cu zeci de jucării din pluș, telespectatorii Antenei 1 vor afla joi, 3 noiembrie, de la ora 20.30, într-o nouă ediție a show-ului prezentat de Dan Negru.

NEXT STAR, 3 NOIEMBRIE 2016. Gelu Voicu vine la „Next Star”, pentru un un copil care cântă la șapte instrumente

Tudor, un băiat de 13 ani, care știe să cânte la nouă instrumente, vine joi, 3 noiembrie, de la ora 20.30, la “Next Star”, să le demonstreze juraților Alina Eremia, Dorian Popa, CRBL și Pepe cât este el de talentat.

“Știu să cânt la nouă instrumente dar, în seara asta, voi cânta la șapte dintre ele”, spune băiatul originar dintr-o localitate din județul Suceava înainte să-și înceapă momentul artistic. Și, pentru că este un mare admirator al interpretului de muzică populară Gelu Voicu și pentru că visul său este acela de a cânta în duet cu acesta, echipa “Next Star” i-a pregătit lui Tudor o surpriză: l-a adus în platoul emisiunii pe celebrul artist.

Cum va reacționa Tudor când îl va vedea pe Gelu Voicu lângă el și ce cadou îi va oferi interpretul de muzică populară tânărului concurent, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi, 3 noiembrie, de la ora 20.30, într-o nouă ediție a show-ului “Next Star”, prezentat de Dan Negru.

Related posts

BILETUL ZILEI 22 MAI 2017. Ne indreptam ochii spre Islanda si Norvegia

Bogdan

AMIR, X FACTOR 2015 – Moment istoric la X FACTOR. Delia, Stefan Banica si Horia Brenciu au facut asta

Lucy Ionesco

Florin, fost concurent la Mireasa pentru Fiul Meu, mesaj emotionant pentru cea mai pretioasa femeie din viata lui

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult