Viata bate filmul

NEXT STAR DE JOI 6 OCTOMBRIE 2016. Cine este castigatorul Next Star din ultima editie

NEXT STAR, 6 OCTOMBRIE 2016. O noua editie Next Star a fost joi, 6 octombrie, la Antena 1. Micutii concurenti s-au intrecut in voci, dans, actorie, gatit, dar si diferite alte talente care ii fac deosebiti, in speranta ca vor reusi sa castige editia si sa mearga in marea finala Next Star. Concurentul Marius Varga l-a lasat cu ochii in lacrimi pe Dorian Popa si la final el a reusit sa castige marele premiu. Trofeul Golden Star, care ii asigura tot un loc in finala, a fost acordat aseara lui Cristi Moldovan.

NEXT STAR, 6 OCTOMBRIE 2016. Joi am vazut demonstratii de gatit, joc, magie si dans chinezesc la NEXT STAR. Alina Eremia a avut parte de o mare surpriză: un copilaș i-a facut o serenadă. Tot in editia de joi, 5 octombrie 2016, la NEXT STAR, s-a acordat cel de-al doilea trofeu “Golden Star”, din cele patru posibile, care va trimite astfel un al doilea copil direct în marea finală.

UPDATE NEXT STAR – CASTIGATORUL DIN 6 OCTOMBRIE 2016 – ORA 23.30: In ultima editie Next Star a fost victoria folclorului. Marius Varga a arătat că greutățile vieții te pot transforma într-un învingător!

Talentatul concurent a convins și a învins. Marius Varga, tânărul din județul Bistrița, a fost preferatul juriului, care în unanimitate l-a declarat câștigătorul ediției de joi seara Next Star.

Tot aseara am vazut cum Angel Ionce a facut o mărturisire incendiară: ”Într-o zi ne-am dus și ne-am guricit buză în buză!”. Micuțul din Baia Mare care i-a cucerit pe jurații Next Star a făcut o dezvluire în exclusivitate, despre cel mai fericit moment din viața sa.

Blondul de la marginea țării a povestit o experiență neobișnuită pe care a trăit-o împreună cu o frumoasă domnișoară.

In editia din 6 octombrie am vazut si cum Cristi Moldovan a fost un James Brown perfect, iar Dorian i-a făcut o surpriză uriașă: l-a trimis in finala Next Star! Un hit, un moment genial și o răsplată pe măsură. Cristian Moldovan a fost asemenea creatorului piesei în vremurile sale de glorie, iar unul dintre jurați a fost atât de impresionat încât a făcut gestul suprem.

Dorian a rămas mască după ce l-a văzut pe tânărul de 14 ani din Bistrița, iar singurul gest pe care l-a mai putut face a fost acela de a-i acorda un Golden Star.

„It is a man world”, una dintre capodoperele lui James Brown a fost piesa care-l duce pe Cristi diret în marea finală a sezonului 7 din Next Star.

CASTIGATOR NEXT STAR 2016. Finala spectaculoasa cu un castigator atipic pentru un astfel de show

Iata-l mai jos pe Marius Varga, castigatorul ultimei editii Next Star.

[ot-video type=”youtube” url=”https://www.youtube.com/watch?v=HJVLhy_etgA”]

STIRE INITIALA. NEXT STAR 6 OCTOMBRIE 2016. O ediție emoționantă și spectaculoasă în care jurații Alina Eremia, Dorian Popa, Pepe și CRBL nu se vor feri să lăcrimeze atunci când emoția transmisă de copii va fi una copleșitoare și nici să sară de pe scaun atunci când prestația micuților din fața lor va fi una uimitoare. De altfel, joi, la “Next Star”, se va acorda cel de-al doilea trofeu “Golden Star”, din cele patru posibile, care va trimite astfel un al doilea copil direct în marea finală. Cine va fi norocosul, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi seara.

NEXT STAR, 6 OCTOMBRIE 2016. În aceeași ediție, Andrei Maria (14 ani), câștigătorul show-ului “Junior Chef”, vine la “Next Star” să gătească pentru cei patru jurați și să le arate câteva trucuri pe care aceștia le vor putea aplica în propria bucătărie. De asememea, pe scena show-ului destinat copiilor talentați va urca Marius, un băiat cu o impresionantă poveste de viață, care vine să cânte muzică populară, acompaniat de un taraf. Felul în care acest copil abandonat la naștere și luat în grijă, pe când era un bebeluș de șapte luni, de o femeie de ispravă din Șieu Odorhei, județul Bistrița-Năsăud, își va interpreta cântecul despre mamă pregătit pentru „Next Star” îi va răscoli pe jurați.

NEXT STAR, 6 OCTOMBRIE 2016. Și tot joi, Dan Negru îi va îndemna pe jurați să spună care au fost primele personalități pe care le-au văzut în carne și oase. Dacă CRBL își amintește de maestrul Dem Rădulescu, iar Pepe de cântărețul și compozitorul Laurențiu Cazan, rămâne de aflat ce vor spune mai tinerii Alina Eremia și Dorian Popa.

NEXT STAR, 6 OCTOMBRIE 2016. De asemenea, joi, Alina Eremia va avea parte de o mare surpriză: un copilaș îi va face o serenadă. Cum sună cântecelul compus pe loc de micuț pentru ea și cu ce anume o compară acesta pe Alina, telespectatorii vor vedea pe 6 octombrie.

Ce alte mărturisiri se vor mai face pe scena show-ului și care sunt ceilalți copii care vor intra în competiția pentru marele trofeu al acestui sezon, telespectatorii Antenei 1 vor descoperi joi, 6 octombrie, de la ora 20.30, într-o nouă ediție a show-ului “Next Star”.
NEXT STAR, 6 OCTOMBRIE 2016.  Un copil îl face să plângă pe Dorian Popa, la “Next Star”

Marius (14 ani), un băiat de o sensibilitate aparte și cu o poveste de viață impresionantă, care vine joi, 6 octombrie, de la ora 20.30, la “Next Star”, să cânte muzică populară, îl face să plângă pe Dorian Popa.
NEXT STAR, 6 OCTOMBRIE 2016. Juratul și-a revenit cu greu după momentul susținut de tânărul interpret, el rămânând mult timp sub influența emoției transmise de copilul de pe scenă. Marius, care a fost abandonat la naștere și luat în grijă, pe când era un bebeluș de șapte luni, de o femeie de ispravă din Șieu Odorhei, județul Bistrița-Năsăud, va cânta acompaniat de taraf un cântec despre mamă care-i va răscoli pe cei patru jurați.

“Nu ți-am văzut de mult lacrimi în ochi, Doriane!”, îi spune prezentatorul Dan Negru juratului. “Ai trezit în mine niște sentimente pe care încerc foarte mult să le ascund…”, îi mărturisește Dorian lui Marius. “Nu știu ce ai făcut, dar mie mi-ai atins grav sufletul”, îi spune și Alina Eremia, abia stăpânindu-și lacrimile.

Cum își va motiva puternicul Dorian Popa neașteptata reacție pe care a avut-o în timp ce Marius cânta, telespectatorii Antenei 1 vor afla joi, 6 octombrie, de la ora 20.30, într-o nouă ediție a show-ului “Next Star”, prezentat de Dan Negru.

Stiri pe aceeasi tema

CE INSEAMNA CAND VISEZI UN CAL? Calul, simbol al puterii fizice si chiar al virilitatii

Delia Ion

Ali explica de ce a preferat-o pe Edith in locul Georgianei. Castigatoarea Mireasa pentru Fiul Meu 6 a facut dezvaluiri surprinzatoare despre relatia lor

Ioana Badulescu

Sidonia Prodan, X FACTOR 2 octombrie 2015. VIDEO. Cea mai frumoasa voce, pe scena X Factor cu piesa Aliciei Keys

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult