Niciun candidat nu s-a inscris in cursa pentru sefia DNA. Ministrul Justitiei: Eu spun sa asteptam

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu iulie 19, 2018 13:13

Niciun candidat nu s-a inscris in cursa pentru sefia DNA. Ministrul Justitiei: Eu spun sa asteptam

Niciun candidat pentru conducerea Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) pana la aceasta ora, dupa revocarea din functie a Laurei Codruta Kovesi. Anuntul a fost facut chiar de ministrul Justitiei, Tudorel Toader, care a declarat, joi, ca la verificarile facute ieri, niciun procuror nu se inscrisese in cursa pentru sefia DNA. Totodata, Toader si-a exprimat convingerea ca numarul candidatilor va fi mai mare decat cel de la concursul pentru functia de manager al DIICOT.   

“Fiţi de acord că nu monitorizez în fiecare minut. Ieri, pe la orele 10 (miercuri, n.r.), nu era nimeni. Eu spun aşa, să aşteptăm până luni, să vedem dacă se va înscrie cineva. Convingerea mea e că se vor înscrie mai mulţi decât atunci când a fost procedura pentru DIICOT”, a declarat, luni dimineaţă, Tudorel Toader.

Termenul limită de înscriere este 30 iulie.

Ministerul Justiţiei organizează, în perioada 09 – 30.07.2018, la sediul său din Bucureşti, str. Apolodor, nr. 17, sectorul 5, cod 050741, selecţia procurorilor în vederea efectuării propunerii de numire în funcţia vacantă de procuror şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

Concursul a fost organizat după ce preşedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de revocare din funcţia de procuror-şef al DNA a Laurei Codruţa Kovesi.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.