Inchisoare pentru cei care nu presteaza munca in folosul comunitatii. Proiectul de lege a fost adoptat tacit de Senat
Social

Nicolae Paun, arestat pentru 30 de zile sub acuzatia de evaziune fiscala si deturnare de fonduri europene

Deputatul Nicolae Paun va fi arestat pentru 30 de zile pentru spalare de bani, evaziune fiscala si deturnare de fonduri europene, potrivit unei decizii date, sambata, de Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ). Hotararea curtii supreme vine dupa ce, joi, Nicolae Paun a fost retinut pentru 24 de ore.

Nicolae Păun, care este şi preşedinte al Asociaţiei Partida Romilor Pro Europa, este acuzat de ” folosire sau prezentarea cu rea-credinţă de documente ori declaraţii false, inexacte sau incomplete, având ca rezultat obţinerea pe nedrept de fonduri europene, schimbare, fără respectarea prevederilor legale, a destinaţiei fondurilor europene, deturnare de fonduri, spălare a banilor, cumpărare de influenţă, influenţare a declaraţiilor, toate în formă continuată”.

Luni, Nicolae Păun, a fost înştiinţat de procurorii că ancheta în cazul său a fost extinsă, fiind acuzat de evaziune fiscală după ce, prin intermediul firmei SC Niky Scorpion Alcom SRL, ar fi cumpărat terenuri la preţ supraevaluat, pentru ca astfel să fie majorate cheltuielile societăţii şi diminuat impozitul datorat statului.

Stiri pe aceeasi tema

Inscrierile la clasa pregatitoare si la gradinita vor fi realizate online in 2020. Evaluarea psihosomatica va fi inlocuita cu o declaratie pe proprie raspundere a parintilor

Cristiana Petrariu Bota

Acatistul SF. NICOLAE face minuni. Sfantul Nicolae vindeca boli si tamaduieste suflete

Cristiana Petrariu Bota

Ministrul Justitiei a anuntat ca va publica dosarul de candidatura al procurorului general Augustin Lazar

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult